Title of a News Article

AK Gençler iş başında!

 AK Gençler iş başında!
banner206

AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Ramazan Ayı’nda da çalışmalarına devam ediyor. AK Partili gençler, Karaköprü’de kurdukları stand ile partiye üye kazandırmaya çalışıyorlar.

Başkanlığını Abdullah Erik’in yürüttüğü AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Saat Kuleli Kent Meydanı’nda partiye üye yapmak amacıyla bir stant kurdu. AK Partili gençlerin başında durduğu stant vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı ve Karaköprü Belediye Meclis üyesi Şıh Müslüm Korkmaz, Haliliye Belediye Meclis üyesi  Metin Çadırcı de bu standı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında gençlik kolları üyelerinden bilgi alırken, partili gençleri bu girişimlerinden dolayı kutladılar.

AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, yaptığı açıklamada, bu standı bundan sonra ilçelerinde sık sık kurulacağını belirterek, “Halkımızı partimize üye olmasını kolaylaştırmak adına bu çalışmayı başlatmış bulunuyoruz. Stantlarda sadece gençlere yönelik kayıtlar değil, tüm halkımıza yönelik kayıtlar almaktayız. İlgi gösteren halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195