Title of a News Article

Ak parti aday aday fiyatını açıkladı.

.

Ak parti aday aday fiyatını açıkladı.
banner206

 AK Parti MKYK, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için “seçim stratejisini” belirledi. AK Parti, 10 Şubat’ta MYK’yı toplayacak. Parti Sözcüsü, seçim beyannamesini MYK’ya sunacak. 11 Şubat’ta milletvekili aday adaylarının başvurusu başlayacak. 20 Şubat'ta başvurular sona erecek.

AK Parti MKYK, Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıda seçim çalışmaları konusunda MKYK yetkisini MYK’ya devretti.
ANKA’nın edindiği bilgilere göre, AK Parti’nin seçim takvimi şöyle işleyecek:
10 Şubat’ta MYK toplanacak. MYK’da Parti Sözcüsü Beşir Atalay “seçim beyannamesini” sunacak, MYK üyeleri beyannameye son şeklini verecek. MYK seçime kadar her Salı günü seçim çalışmalarını görüşmek üzere toplanacak.
11 Şubat’ta milletvekli aday adayı başvuruları yapılacak. Mürecaatlar 20 Şubat’ta sona erecek.
AK Parti milletvekili adaylarını belirmekek için bu hafta 81 ilde temayül yoklamalarını başlatacak. Temayül yoklamaları bittikten sonra mülakatlar başlayacak. Aday belirleme mülakatlarına MYK üyeleri ve 12 genel başkan yardımcısı katılacak. Aday belirlemek için alt komisyonlar ve bir tane de üst komisyon oluşturulacak. Alt komisyon çalışmalarını tamamladıktan sonra çalışma raporlarını bir üst komisyona sunacak.
AK Parti MKYK’da aday adayı başvuru ücretleri de belirlendi. Buna göre; erkek adaylar için 5 bin TL, kadın adaylar için 2 bin 500 TL başvuru ücreti alınacak. Engelli aday adaylarından ise ücret alınmayacak. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142