Title of a News Article

AK Parti Birecik Kongresi yapıldı

AK Parti Birecik İlçesi 6. olağan kongresi bugün yapıldı. Ak Parti Genel Merkez tarafından aday gösterilen Mehmet Özbakan başkanlığında tek listeli kongrede yeni başkan oldu. 
İlçe Kültür Merkezinde yapılan kongreye ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Şanlıurfa milletvekili Dr. Halil Özcan'ın Divan başkanlığını yaptığı kongre tek liste ile gidildi. Kongre öncesi şehitler anısına saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. 

kongreye AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Birecik eski İlçe Başkanı Müslüm Kayapınar, partililer ve ilçe halkı katıldı. 

Kongrenin son bölümden faaliyet raporu okundu ve ibra edildi ardından aday liste divana sunuldu. Mehmet Özbakan başkanlığında ki listede büyük değişim olduğu gözlemlendi.

Akabinde kongrede konuşan bir diğer isim Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı oldu. Konuşma kürsüsünde uzun bir süre kalarak göreve başladıkları günden bugüne yapmış oldukları çalışmaları ele alan ve eski Bakan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'e sahil projesinde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Pınarbaşı, Faruk Çelik gerçekten Urfa adına güzel işler yaptı. dedi. 

Eski ilçe Başkanı Müslüm Kayapınar'a da teşekkürlerini ileten Pınarbaşı, biz birlikte yürüdük, yaptığım işlerde yükümü hafifleten bir kişi, koltuk için değil bu dava için sırt sırta verdik dedi. Kayapınar'a övgüler yağdıran Başkan Pınarbaşı büyük alkış aldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'de kısa bir konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Son olarak konuşma kürsüsüne çıkan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, eski ilçe Başkanı Müslüm Kayapınar'a göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Mehme Özbakan'ın kongre salonuna gelmediği kongre sonucu yeni yönetim şu isimlerden oluştu...


BAŞKAN

Mehmet Özbakan

ASİL YÖNETİM

Mehmet Acar
Erol Açılan
Mehmet Aktaş
Hilal Aykılıç 
Mustafa Çiçek
Mehmet Çetin
Mustafa Ergün 
Mehmet Tevfik Fincan
Salih Güneş
Metin Işık
İsmail Karacan
Alkan Kayabaşı
Melek Karakan
Kemal Kaan
Betül AktanSElahattin Mermertaş
Yusuf Taşyıldız
Ahmet Fergen
Halil Yavuz

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 19:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Anonymous
Anonymous - 6 yıl Önce

Düzeltme
-Bilal Aykılıç
-Ahmet Belgen

Anonymous
Anonymous - 6 yıl Önce

Düzelme 2
-Yusuf Taçyıldız

SIRADAKİ HABER

banner195