Title of a News Article

AK Parti boşladı işi vatandaş sırtladı

İktidarının en sönük seçim propagandası dönemini yaşayan AK Parti'nin işini vatandaşlar yapmaya başladı.

 AK  Parti boşladı işi vatandaş sırtladı
banner206

Kuruluşundan bu yana sürekli oylarını artırarak zaferle çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi, Ahmet Davutoğlu Genel Başkanlığı döneminde en sönük seçim sürecini yaşarken, seçim koordinasyon merkezinin ve milletvekili adaylarının yapamadığı çalışmaları vatandaşlar yapıyor.

AK Parti'nin iktidara gelmesinden bugüne yaptığı büyük icraatlar ve çözdüğü sorunları hatırlatan, "Benim oyum AK Parti'ye - Neden mi?" başlıklı bir broşür yaparak Şanlıurfa'ya dağıtan Mahmut Kudat ve Cumali Yıldırım adlı iki arkadaş, "Kefenini giyerek yola çıkan Uzun Adam'ın yolu yolumuzdur. Milletin Devleti düsturuyla, amacını yitiren siyasi istikbalini de yitirir şiarıyla elimizi vicdanımıza atalım. Ve kısaca eski Türkiye'yi hatırlayalım. Yeni Türkiye yolunda maziyi hatırlatmayı boynumun borcu olarak gördüğümden, kendi imkanımla bu hizmeti yapmayı vazife edinerek saygılar sunuyorum" notunun da yazılı olduğu broşür seçmenin ve partililerin büyük dikkatini çekti.

DGM'lerin kapatılması, IMF'e borcun sıfırlanması, ilaç kuyruklarının bitmesi, başörtüsü sorunun sona ermesi, marmaray, hızlı tren, duble yollar gibi ülke için hayati öneme sahip onlarca konusunu sadece başlıklarıyla hatırlatan broşürü hazırlamaktaki maksatlarını anlatan Mahmut Kudat, "Biz parti mensubu değiliz. Ancak partiye gönül vermiş insanlarınız. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olunca partide bir rehavet oluşmuş gibi gördük. Bu çalışmamız ile seçime heyecan katmak istedik. Biz de ülkemize, kentimize, insanımıza bu partinin neler kazandırdığını hatırlatan böyle bir broşür yaparak dağıtmaya karar verdik. Dağıtım sadece kendi çevremizle sınırlı tutmayı düşünüyorduk, ama broşürü verdiğimiz herkes kendi çevrelerine dağıtmak için daha fazlasını istedi. Hareketimiz çok olumlu karşılandı. Büyük Türkiye yolunda bizim de bir katkımız olmuşsa ne mutlu bize diye düşünüyoruz" dedi.

Bastırdıkları 50 bin adet broşürün yaklaşık 40 bininin 2-3 günde tükendiğini ifade eden Kudat, broşürlerinin yerlere atılmadığının da dikkatlerini çektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195