Title of a News Article

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı belirlendi

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı belirlendi. 29 Kasım 2014'te yapılacak ilçe başkanlığı seçimlerinde ilçe teşkilatını belirleyecek isim belli oldu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı belirlendi
banner206

29 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan AK Parti Eyyübiye ilçe başkanlığı için görev, mevcut başkan Süleyman Elgün'e verildi. 
AK Parti'de yapılacak ilçe ve il kongrelerinde ipi göğüsleyecek isimler AK Parti Genel Merkezi'nde belirlenmeye devam ederken, AK  Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı görevinin 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler öncesi Eyyübiye İlçe Başkanı olarak göreve getirilen Süleyman Elgün'e verildiği öğrenildi.
Yerel seçimlere Süleyman Elgün yönetiminde katılan AK Parti Eyyübiye Teşkilatı, güçlü adayların yarıştığı 173 bin 392 seçmene sahip ilçede yüzde 55.4 oy alarak Mehmet Ekinci'yi belediye başkanlığı koltuğuna oturtmuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 01:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET DEMİR
AHMET DEMİR - 9 yıl Önce

ümi̇t ederi̇mki̇ bölgeni̇n oylari yüzde 55,4 yüzde 32,3 düşmez. bu parti bu düşüşü kaldıramaz....

urfanın starı
urfanın starı - 9 yıl Önce

Yazıklar olsun size yalancılar

eyyübiyeli arıf
eyyübiyeli arıf - 9 yıl Önce

sülayman elgünün kesin isminin açıklanmsından sonra ak partiden kopuşlar ve istifalar başlayacaktır miskalı zerre akparti sevdası olan davasının arkasında duran insanlar süleyman elgünü derhal bu görevden almalıdır aksine dava ihanett olduğunu belirtirim bu vebalin altından kimse kalkamaz

halil eslek
halil eslek - 9 yıl Önce

Bence yine akp kıralıgı sürecek

SIRADAKİ HABER

banner195