Title of a News Article

AK Parti Karaköprü, Nisan Ayı Danışma Meclisi toplantısını yaptı

AK Parti Karaköprü, Nisan Ayı Danışma Meclisi toplantısını yaptı
banner206
30 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası, Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte, Karaköprü, ilçe olduktan sonra ilk danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Nisan Ayı Danışma Meclisi toplantısına Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Halil Özcan’da katıldı.

Karaköprü Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen AK Parti Karaköprü İlçe Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Halil Özcan, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik ve yönetim üyeleri katıldı.  

Toplantıda öncelikle divan oluşturuldu. Divana AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Büyükfırat, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İlyas Çelik ve Kadın Kolları Başkan yardımcısı, Emine Göktepe seçildi.

Oluşturulan divanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Ardından açılış konuşmaları yapıldı. 30 Martta yapılan seçimlerin ardından İlçe olan Karaköprü, Nisan Ayı ilk ilçe toplantısını gerçekleştirmiş oldu. Yapılan toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, ‘Seçim bitti diye oturacak değiliz, partimiz adına çalışmalarımız devam edecek, halkın sorunlarıyla bir bir ilgileneceğiz. Toplantımıza teşrif eden milletvekillerimize de teşekkür ediyorum.’ Dedi.

İlçe Danışma Meclisi toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195