Title of a News Article

AK Parti'nin yetkilisi Belediyeler için geliyor...

AK Parti'nin yetkilisi Belediyeler için geliyor...
banner206

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci, Şanlıurfa’ya gelerek Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde temaslarda bulunacak.

Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde, milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatları arasında kırgınlıklar olduğu öğrenildi. Bu nedenle ilçelerde yapılacak hizmetlere de ters etki eden bu kırgınlıklara, AK Parti Genel Merkezi el attı. Alınan bilgiye göre; AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci, Şanlıurfa’ya gelerek Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde temaslarda bulunacak.

Tek tek görüşme yapacak

Genel Başkan Yardımcısı Zembilci, üç ilçede belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatları ile birer görüşme yapacak. Tek tek yapılacak görüşmelerin bir rapor haline getirilerek, AK Parti Genel Merkezine sunulacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 10:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Başkan
Başkan - 4 yıl Önce

Yav gel gel Öncelikle belediye başkanlarına İşçilerin rızıklarıyla uğraşmamaları konusunda uyarın. İşçilerin ahı tutarsa kahru perişan olurlar.

SIRADAKİ HABER

banner195