Title of a News Article

AK Parti, Urfa'da müzakere toplantısı yaptı

AK Parti, Urfa'da müzakere toplantısı yaptı
banner206

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla Şanlıurfa'da müzakere toplantısı yapıldı. 2023 yılında yapılması planan seçim öncesi Ak Parti teşkilatları bilgilendirildi. İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, seçim işleri Başkanı Av.Nihat Kılıç düzenlenen toplantıda katılımcıların sorunlarını aldılar.


Ak parti genel merkez seçim işleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, beraberinde yardımcıları Harun Tüfekçi, Sabri Öztürk, Muhammed Fatih Toprak, ile birlikte Adıyaman'ın ardından bugün Akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldiç.

Haliliye Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanları katıldı. 


Genel toplantının yapıldığı ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Şanlıurfa'daki sorunlar da masaya yatırıldı. Toplantı çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Yavuz'un daha sonra Sakıp'ın Köşkü'nde belediye başkanları ve teşkilat başkanları ile tek tek görüşme yaptığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2022, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195