Title of a News Article

Ak Parti’de adaylar sahaya iniyor

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayları yarın sabah hava yoluyla Şanlıurfa’ya geliyor. Sabah saat 10.00 itibariyle havaalanına iniş yapacak olan adaylar ardından Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının düzenleyeceği aday tanıtım toplantısına katılmak üzere saat 13.00’da kapalı spor salonuna geçecek.
Konuyla ilgili Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Adaylarımız sahaya iniyor, yarın yapılacak aday tanıtım toplantısına tüm halkımızı bekliyoruz.” Dedi.

Başkan Beyazgül; “Biliyorsunuz Ak Parti kurumsal bir teşkilat, büyük bir teşkilat, adayları belirlerken sizlerde her aşamada bizimle beraber oldunuz. İşte bu aşamalar temayül yoklamaları, STK temayül yoklamaları, halk anketleri ve kanat önderlerinin fikirlerinin alınması, adaylarımızla mülakat toplamda 6 aşamadan geçtikten sonra adaylarımız belirlendi. Elbette ki adaylarımız Urfa’ya hizmet edebilecek çok değerli insanlar ve daha öncede fikirlerimizi belirlerken 280 kişi içerisinde 12 kişilik birçok liste çıkar. Bu arada listeye giremeyen aday adaylarımızda bu dönemde aday olmadıktan sonra bizi zaman zaman aradılar başkanım biz teşkilatımızla birlikteyiz gelip çalışacağız. Bu parti bizim partimiz diyerek bizi aradılar. Onlarında yeri bizim yanımızda bir kat daha arttı. Elbette ki önümüzdeki süreçte onlarla da birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu Urfa halkı görecektir ve tanık olacaktır. Bu aşamaya kadar her şey sizin fikriniz dâhilinde bundan birkaç gün önce Başbakanımızla beraber Ankara’da aday tanıtım merasimine katıldık. Ondan önce adaylarımızla Ankara genel merkezde Urfa’da nasıl bir strateji takip edeceğimizi konuştuk 5-6 saatlik bir toplantı yaptık.” Diye konuştu.

 

Beyazgül; “Bu seçimi çok önemsiyoruz”

2015 genel seçimlerini parti olarak çok önemsediklerinin altını çizen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynep Abidin Beyazgül; “Yarın ayın 18’inde saat 10.00’da adaylarımız Urfa havaalanına inecekler, burada kendilerini karşılayacağız.” Diye belirtti.

Başkan Beyazgül; “Daha sonra 13.00’da kapalı spor salonunda aday tanıtım toplantısı olacak. Buna da bütün ilçe teşkilatlarımızı, ilçelerimizi, halkımızı, Sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini, muhtarlarımızı davet ediyoruz. Adaylarımız sahaya inmiş olacaklar, halkımızla birebir temas kuracaklar. Halkımızın sorunlarını dinleyecekler onların görüşlerini alacaklar ve ziyaretlerde bulunacaklar. Bu süreç yarın sahaya inmekle birlikte hepiniz malumu seçim gününe kadar devam edecektir. Elbette ki bu seçimi çok önemsiyoruz, bu seçim 2023 veya 2081 yılına kadar Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim olacaktır.” Şeklinde konuştu. Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 12:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
SİNAN
SİNAN - 9 yıl Önce

acabba hangi̇ sahaya i̇neceksi̇ni̇z

SIRADAKİ HABER

banner195