Title of a News Article

AK Parti'de Akçakale'ye flaş atama

AK Parti'de Akçakale'ye flaş atama
banner206

AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığına İbrahim Yıldık atandı.

AK Parti Genel Merkezinin isteği doğrultusunda görevinden istifa eden AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak’ın yerine gelen isim belli oldu. Uzun zamandır merakla beklenen ilçe başkanlığına İbrahim Yıldık’ın atandığı bildirildi. Yıldık’ın daha önceleri Akçakale Seçim Koordinasyon Başkanlığı ve Akçakale İlçe Teşkilatında çeşitli görevlerde bulunduğu öğrenildi.

 

Eğilmez tebrik etti

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Akçakale İlçe Başkanlığına İbrahim Yıldık’ın atandığını belirterek, Yıldık’ı tebrik ederken, yeni görevinde başarılar diledi.

Atanmasının ardından yeni yönetim oluşturmak için kolları sıvayan AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, ilk turu 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hazırlıklarına başlayacak.

Bu arada AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak, hafta sonu Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre görüşerek, herhangi bir neden gösterilmeden görevden alındığını ve yeniden görevine dönmek istediğini belirtmişti. Ancak yapılan bu atama ile birlikte Erdoğan-Başak görüşmesinin herhangi bir sonuç vermediği ortaya çıktı.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195