Title of a News Article

AK Parti’de bayramlaşma ne zaman?

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı basın toplantısında Şanlıurfalıların Kurban Bayramını tebrik etti.

 Cumartesi gününün bayramın birinci günü olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Yusuf  Eğilmez, Kurban Bayramının kardeşliğe barışa ve huzura vesile olması için temennilerde bulundu.

 

İLK GÜN DE ORADAYDIK, ŞİMDİDE ORADAYIZ

 

Basın toplantısında son günlerde Kobani bölgesindeki çatışmalardan kaçıp Türkiye’ye sığınan Mültecilerin durumuna değinen İl Başkanı Eğilmez; “Kobani’den gelen kardeşlerimizle ilgili olarak tüm belediyelerimiz seferber oldu. Biliyorsunuz neredeyse tüm Kobanililer ülkemize geldiler. İlk günden itibaren başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere AK Partili belediyelerimiz tüm imkânlarını seferber ettiler. Her gün belediyelerimiz oradaki mülteci kardeşlerimize yardım ve hizmet götürüyorlar. Göçün yaşandığı ilk gün biz oradaydık. İkinci gün yine oradaydık.  Bakanlarımız bölgeye gittiler. Başbakan yardımcılarımız bölgeye gittiler. İl başkanları toplantısı için Ankara’da bulunduğum süre dışında nerdeyse her gün Suruç’la ilgilendim. Valimiz her gün olay mahallinde, Kaymakamlarımız hakeza. Bugün Harran belediyemiz orada yardımlar dağıtıyor. Tabi, biz bunları yaparken şov olsun diye yapmıyoruz. Birçok çalışmamızı basın olmadan yapıyoruz. Bu arada Gaziantep Belediyemiz de dün oradaydı. Bunun arkasından Ankara ve İstanbul Belediyelerimizde bölgeye el atıp her türlü yardımda bulunuyorlar ve bulunmaya devam edecekler” diye konuştu

 

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI BAYRAMDA SURUÇ’TA

 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurahim Boynukalın yarın Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gelip bayramı Suruç’taki mültecilerle yapacağını söyleyen Eğilmez; “ Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurahim Boynukalın yarın teşkilatlarıyla birlikte Suruç’ta olacaklar. Bayramın birinci günü Suruç’ta namaz kılıp bayramlaşmayı oradaki kardeşlerimizle yapacaktır” dedi.

 

BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 2. GÜNÜ

AK Parti’nin bayramlaşma programını da açıklayan Av. Yusuf Eğilmez; “Kurban Bayramında teşkilatımız ve vatandaşlarımızla Bayramlaşma Törenimiz Bayramın 2. Günü Hacıbekir Sofrasında yapacağız. Saat 11:00 ile 13:00 arasında yapılacak olan bayramlaşma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz ve Eyyubiye, Haliliye, Karaköprü ilçelerinin teşkilatları ve belediyeleri katılacaklar, bayramlaşma törenimize bütün Şanlıurfalıları bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195