Title of a News Article

AK Parti'de büyük değişim yaşanacak...

AK Parti'de büyük değişim yaşanacak...
banner206

İl ve ilçe kongrelerini düzenlemeye başlayan AK Parti'de büyük bir değişim yaşanıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda başta İstanbul ve Ankara olmak üzere il ve ilçe başkanlarının yüzde 65'in de değişim rüzgarı yaşanıyor. Bu değişimde kadın ve genç kotasına ise dikkat çekiliyor.

YÜZDE 51'İ DEĞİŞTİ

AK Partide şu ana kadar ilçe başkanlarından yüzde 51'i değişti. En büyük değişimin ise İstanbul ve Ankara gibi büyük illerde olması gözlemleniyor. Partideki bu değişimde gençlerin ve kadınların yönetimde olması için adımlar atılırken Ankara ve İstanbul'da kongreler salgın nedeniyle ilerleyen tarihlere bırakıldığı öğrenildi.

1 MİLYON ÜYE HEDEFLENİYOR

Eylül ayı sonuna kadar ilçe kongrelerinin yüzde 70'ini tamamlayan AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada "Hedef 1 milyon üye. İstanbul bunu başardı. Sıra sizlerde" dedi. Erdoğan, "İl kongrelerinde her ili tek tek ziyaret etmek istiyorum fakat pandemi dolayısıyla videokonferans ile de katılacağım iller olacaktır. Siz kongrelerinizi Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu önerilerini dikkate alarak yapın" ifadelerini de kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195