Title of a News Article

AK Parti'de çalışmalar hızlandı!

AK Parti'de çalışmalar hızlandı!
banner206

 AK Parti SKM çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti’nin Cumhurbaşkanlığı Seçimleri kapsamında kurduğu Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmalarını dün gece saat 24:00’te Samsat konukevinde yaptığı toplantıyla daha da hızlandırdı.

Her seçim öncesi kurduğu Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ile bütün seçmenlere ulaşan AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıklamasından sonra tüm seçmene ulaşmak hedefiyle yola çıktı.

Şanlıurfa’daki tüm seçmenlerle bire bir temas kurarak olası en yüksek oy oranını yakalamayı hedeflediklerini söyleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Biz kısa bir süre önce yapılan 30 Mart yerel seçiminde başarıyla çıktık. Şimdi de Cumhurbaşkanlık seçimleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Başkanlığına Mehmet Canpolat kardeşimizi getirerek oluşturduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezi ile Ramazan ayının bu sıcak günlerine aldırmadan çalışmalarımızı hızlandıracağız.  Bizim hedefimiz  Şanlıurfa’da İl ve ilçe başkanlıklarımızda oluşturduğumuz SKM’lerle tüm seçmenlere ulaşıp Şanlıurfa’da oy patlaması yapmaktır” dedi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Ramazan ayı ve sıcak olmasına rağmen sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar çalışacaklarını söyleyen  SKM Başkanı Mehmet Canpolat; “Çok zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız. Bu görev ne kadar zorsa bir o kadarda kutsaldır. Türkiye’ye Çağ atlatan Başbakanımızı, AK Parti Adayımızı Cumhurbaşkanlığına taşımak için Allah’ın izniyle Şanlıurfa ve ilçelerimizin en ücra köşelerindeki köylerimize bile ulaşarak oralarda da insanlarımızdan destek talep edeceğiz. Biz ekip olarak hazırız. İnşallah bu seçimde çok yüksek bir oy oranı yakalarız. Rabbim bu kutlu yolculukta ve bu mübarek günde yardımcımız olsun” dedi.

Samsat Konukevinde İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında toplanan SKM görevlileri, seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Toplantı verilen sahur yemeğiyle son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195