Title of a News Article

AK Parti’den bir isim daha adaylığını açıkladı

 AK Parti’den bir isim daha adaylığını açıkladı
banner206

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Güzel, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

M. SAİD AYHAN 

Haziran ayında yapılacak olan seçimlere doğru gidildikçe siyaset kazanı da kaynamaya başladı. Önümüzdeki seçimlerde milletvekilli hayalini kuran isimler, şimdiden aday adaylığını açıklamaya başladılar. Bu isimlerden birisi de Yeminli Mali Müşavir Ahmet Güzel oldu. Güzel, Çulcuoğlu Resturant’ta düzenlediği basın toplantısında, Haziran ayında yapılacak seçimlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa’nın birçok sıkıntısı olduğunu belirten Güzel, “En önemli sorunumuz eğitim. Ülke olarak 2013 verilerine göre okuma yazma bilmeme oranımız %4,6. Urfamızda ise %12,98. Bu oranlar bile eğitime önemle eğilmemiz gerektiğini gösteriyor. Tabi bunu yaparken eğitim kalitemizin de iyileştirilmesi gerekiyor” dedi.

Güzel, Şanlıurfa’nın başka sorunlarının da olduğunu vurgulayan Güzel, “Urfamızı yeterince tanıtamama, enerji, yetersiz sanayileşme, işsizlik. Sorunların içinde özellikle eksik sanayileşme ve işsizliği önemli görüyorum. İstihdamı sağlayabileceğimiz en önemli alan sanayileşmedir. Sanayileşme olduğu nispetinde iş alanları ve istihdam ortaya çıkar. Aksi takdirde kendi kendine yetmeyen bir şehir durumuna düşüyorsunuz. Gözümüz önünde kendi kendine ve hatta komşu illere de istihdam sağlayan Gaziantep örneği var. Sabır, azim, çalışmak, kurumsallık ve güzel ahlak ile bütün sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz. Eksiklikleri dile getirmekten ziyade gördüğüm eksiklikleri ve sıkıntıları çözmek ve gidermek için plan, program ve çalışma üzerinde durmak ve gerçekleştirmek lazım. Neticesi olan başarı ise Allah’a ait. Hayırlı ise Allah nasip eder” şeklinde konuştu.

AK Parti’ni neden seçtiğini de dile getiren Ahmet Güzel, “Prensip ve değerlerimle uyuştuğu için AK Parti ve siyaset dedim. Mevcut durumda AK Parti olmasaydı; siyasete girmezdim. İnsanı birkaç kelimeyle ifade etmek istersem şunları söyleyebilirim;

Doğruluk, dürüstlük, insana saygı, çalışmak ve sürekli artı değer” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 23:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
adem akbıyık
adem akbıyık - 9 yıl Önce

vallah ne diyeyim. merak ettim biraz araştırdım. bu adam gerçekten kendini iyi yetiştirmiş. acaba konuşması nasıl. o da iyiyse gerçekten layık biri

Osman ÖZKAYA
Osman ÖZKAYA - 9 yıl Önce

allah muvaffak etsin. kendini iyi yetiştirmiş ve uzman birisi.

SIRADAKİ HABER

banner195