Title of a News Article

Ak Parti'den temayül açıklaması

Ak Parti'den temayül açıklaması
banner206

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'ndan bazı sosyal medya ve internet sitelerinde Şanlıurfa'daki temayül yoklamasının sonuçlarına yönelik bilgi ve listeler yayınlanması üzerine yapılan açıklamada, temayül sonuçları ile ilgili teşkilata bilgi verilmediği belirtildi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, temayül yoklamasının 1 Mart 2015 günü Şanlıurfa'da Ak Parti Genel Merkezi koordinasyonunda Komisyon Başkanı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve komisyon üyeleri huzurunda yapıldığı hatırlatıldı. Tüm illerde olduğu gibi oyların komisyon tarafından Genel Merkeze götürülüp tasnif ve sayım işlemlerinin Ankara'da yapıldığı belirtilen açıklamada, "Temayül sonuçları sonraki aşamalarda değerlendirilmek üzere, adayların dosyalarına konulmuştur.

Bu konuda il başkanlığımıza bir bilgi de gönderilmemiştir. Fakat Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Şanlıurfa temayül sonuçları iddiasıyla bilgiler ileri sürülmüş ve listeler yayınlanmıştır. Ancak Genel Merkezimiz ve il teşkilatımız tarafından kamuoyuna, medyaya ve aday adaylarına, temayül sonuçlarıyla ilgili herhangi bir açıklama veya bilgi paylaşımı yapılmamıştır" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195