Title of a News Article

AK Partili Başkanla CHP'li vekilin samimiyeti gözlerden kaçmadı...

AK Partili Başkanla CHP'li vekilin samimiyeti gözlerden kaçmadı...
banner206

Şanlıurfa'da, il genelinde temas ve ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aziz Aydınlık, katıldığı bir açılışta AK Partili Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal ile verdiği samimi pozlar dikkatlerden kaçmadı. İki partinin de liderleri her platformda karşı karşıya gelirken, yerelde ise özellikle bu bölgede tam tersi yaşanıyor. Yakın akraba ilişkilerinin yoğun olduğu Şanlıurfa'da, siyasilerin geçmişlerine bakıldığında yakınlık dereceleri bir hayli fazla. Siyasi görüşleri farklı olsa da yerel de yaşanan toplumsal olaylarda bu partilerin temsilcileri samimi bir şekilde yanyana gelebiliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurlu Üyeleri Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak, Mustafa Eren ve İbrahim Halil Çelik ile birlikte Eyyübiye İlçesindeki Selçuklu İlkokulunda hayırseverler tarafından bakım ve onarımı yapılarak, iyileştirilmiş anaokulunun açılışına katıldılar. Burada AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da vardı. Açılışı birlikte yapıp bir süre diyalog halinde oldular. 

Akabinde, Karaköprü Akpınar Mahallesinde "Bitki Pazarım" mağazasının açılış programına, Karaköprü İlçesinde düzenlenen Alibaba (Dede) hayratına, Karaköprü Alibaba Mahalle Sakini Mehmet Çiftçi'nin çay ve Karakörünün meşhur Nar'ı davetine ve Şanlıurfa Fuar Merkezinde "Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarına katıldı.

Milletvekili Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Hayırseverler ve Okul Yönetimi tarafından Selçuklu İlkokulundaki Ana sınıfının iyileştirilmesi yapılarak, çocuklarımızın Eğitimine sunuldu.

Bizde İl Başkanımız Hayrettin Cidir ve Yöneticilerimizle birlikte, Ana sınıfının açılış programına katıldık. Eğitime her zaman verdiğimiz önemi bundan sonrada devam ettireceğiz. Evlatlarımızın daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlayan, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ana Sınıfı açılışından sonra Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ve beraberindeki heyet Karaköprü Akpınar Mahallesinde "Bitki Pazarım" mağazasının açılış programına katılarak, iş yerinin açılışını gerçekleştirdiler.

İş yeri açılışının Akabinde Milletvekili Aydınlık ve beraberindeki heyet Ali Baba (Dede) Hayır sahibi zat’ın isminin verildiği Karaköprü Ali Baba Camisinin önünde Merkez Muhtarları, Karaköprü Alibaba Kültür ve Dayanışma Derneği ve vatandaşların organizasyonu ile düzenlenen Ali Baba (Dede) hayratına katıldılar. Milletvekili Aydınlık ve İl Başkanı Cidir, Hayratın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, yapılan hayırların Cenabı Allah’ın kabul etmesini dilediler.

Alibaba(Dede)Hayratı Sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ve beraberindeki heyet Karaköprü Alibaba Mahalle Sakini Mehmet Çiftçi’nin çay ve Karakörünün meşhur Nar'ı davetine katıldı. Mehmet Çiftçi, Misafirlerine evinin bahçesinde yetiştirdiği Karaköprü Narından ikram etti. . Milletvekili Aydınlık ve İl Başkanı Cidir ile beraberindeki heyet ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Mehmet Çiftçi’ye teşekkür etti. Karaköprü Alibaba Mahalle Sakini Mehmet Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurlu Üyeleri Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak, Mustafa Eren ve İbrahim Halil Çelik’e teşekkür etti.

Daha sonra Şanlıurfa Fuar Merkezinde "Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarını" ziyaret eden Milletvekili Aydınlık ve beraberindeki heyet fuardaki esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195