Title of a News Article

AK Partili Başkanlar Urfa'da neler yaptı!

AK Partili Başkanlar Urfa'da neler yaptı!
banner206

Dün sabah Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ, 4 ilçeyi gezerek temaslarda bulundular. 

Günü birlik Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımları Erkan Kandemir ve Ar-Ge Başkanı Hamza Dağ, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere 4 ilçeyi gezerek istişare toplantısı yaptıktan sonra kentten ayrıldı.

Akçakale, Harran, Ceylanpınar ve Viranşehir ilçesinde belediye Başkanları ziyareti ve parti buluşmalarına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımları Erkan Kandemir ve Ar-Ge Başkanı Hamza Dağ, vatandaşlarla da kucaklaşmayı ihmal etmedikleri görüldü. 

Sınıra yakın ilçelere çıkarma yaparak buralardaki durumu yakından görme fırsatı bulan 2 başkan son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün ev sahipliğinde, Sakıp'ın Köşkü'nde akşam yemeğinde tüm belediye Başkanları ve ilçe il, ilçe Başkanları ile istişare toplantısı yaptığı öğrenildi. 

Gün boyu ilçelere yapılan ziyaretler kapsamında AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Kandemir ve Dağ'ı yalnız bırakmadığı görüldü. 

Son yapılan yemekli toplantının ardından Kandemir ve Dağ, Şanlıurfa'dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195