Title of a News Article

AK Partili Saraç istifa etti

AK Partili Saraç istifa etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, görevinden istifa etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç'ın jakuzide kaydettiği görüntüler tepki toplamıştı. Saraç, videosunda "Lan fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin tamam mı. Biraz keyif ediyorum" ifadesini kulanmıştı.

Bu görüntülerin büyük tepki toplaması sonucu açıklamada bulunan AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

ÖZÜR DİLEYİP İSTİFA ETTİ

Saraç, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

Değerli Şanlıurfalı Hemşerilerim, Kıymetli Basın Mensupları

Bundan 2 yıl önce kendi WhatsApp grubumdaki yapmış olduğum bir espri kötü niyetli bir şekilde sosyal medyada paylaşılmıştır.

Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir.

Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim. Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2020, 15:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet KETE
Ahmet KETE - 4 yıl Önce

Siyaset yapan bu genç yaşta bütün imkanlar tanışmış böyle bir hareket akp davamıza yapan izin verniyoruz bu dava hepimiz bir kişinin deyil meclisten üyeliğinden ihrac edilme

yürüü
yürüü - 4 yıl Önce

dünün çocugu karşımıza çıkmış siyaset yapıyor yürüü git

İbo
İbo - 4 yıl Önce

Kovmirem la, kovmirem

Başkan
Başkan - 4 yıl Önce

Meclis üyeliğinden de istifa

SIRADAKİ HABER

banner195