Title of a News Article

AK Parti’nin seçim büroları artıyor

 AK Parti’nin seçim büroları artıyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları adına seçim büroları açılmaya devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Nureddin Nebati, Mazhar Bağlı ve SKM seçim büroları açıldı. Nureddin Nebati adına açılan seçim bürosu AK Parti Eyyübiye İl Başkan Yardımcısı Halil Öncel tarafından hazırlandı.

Yunus Emre Caddesi’nde Mazhar Bağlı adına açılan seçim bürosunun açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekili Abdulkerim Gök, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışta konuşan Nebati, Urfa’daki seçmenlere ulaşma noktasında özenle gayret gösterdiklerini belirterek, “Bu anlamda da bugün Mazhar Hocamızın seçim irtibat bürosunu açıyoruz. Bu irtibat büroları bizim halka doğrudan ulaşmamızı sağlayan en önemli araçlarımızdan bir tanesidir. Ak Parti’yi başta Urfa olmak üzere bütün Türkiye’de vatandaşlarımıza anlatmaya gayret ediyoruz” dedi.

Konuşmasında muhalefet partilerini de eleştiren Nebati, “Cumhuriyet Halk Partisi, sanki ülkede bir ekonomik kriz, sanki bir sorun varmış gibi emekçilerimizi, işçilerimizi, yaşayanlarımızı adeta 2002 öncesi Türkiyesinde olduğu gibi kandırmaca vaatlerle ikna etmeye çalışıyor. Üniversitelerde kızlarımızın başlarını açanlar şimdi de milleti ekonomik yönden ikna etmeye çalışıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi kendi çalışma, yol ve yöntemlerini bu millete karşı gerçekleştirdikleri için bir başarı elde edemeyecek. Artık bu hesap tutmaz. Çünkü bu milletle oyun oynanmaz” diye ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı ise,  Yeni Türkiye yolunda 2023- 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Urfa’da seçim bürolarını açtıklarını belirterek, “Şanlıurfa’da 12 milletvekilliğini kazanabilmek için mücadelemizi veriyoruz. Siz Urfalı hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Sizlerin desteğiyle 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Urfa’dan 12 milletvekilliğini alacağımıza inancımız tamdır. Bu kapsamda da Seçim Koordinasyon Merkezi ve Seçim Bürolarının açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Ben bu açılışların partimize, Urfa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Akparti SKM başkanı Süleyman Elgün aaçılışta yaptığı açıklamada  "  seçim bitinceye kadar gece-gündüz demeden çalışacağız" dedi

Konuşmaların ardından seçim bürolarının ve  SKM'nin açılışı yapıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195