Title of a News Article

AK Parti’yi övdü ama…

 AK Parti’yi övdü ama…
banner206

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili basın açıklamasında bulundu. 12 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin çalışmalarını övgü ile anlatan Sade, Pazar günü yapılacak seçimlerde hangi adayı destekleyeceklerini açıklamadı.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı M. Sadık Sade, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Basın açıklamasına Filistin’e saldırılarda bulunan İsrail’i kınayarak başlayan Sade, “İslam âleminin bu olaylara sessiz kalması bizi üzüyor. Türkiye’de sadece Başbakanımız tepki göstermektedir. İslam alemi halen bir tepki göstermiyor. Biz buradan zulmü kınamayanları da kınıyoruz. Devlet olarak İsrail ile ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili konuşan Sade, “İlk defa halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Cumhuriyet döneminden bugüne kadar cumhurbaşkanını hep vekiller seçmişti. AK Parti iktidarı döneminde yapılan bir değişiklik ile vatandaşlar Pazar günü kendi cumhurbaşkanını seçecek. Hayırlı uğurlu olsun. Biz burada taraf olmak zorundayız. 12 yıldan buyana AK Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetler ortadadır, takdire şayandır. Güzel hizmetleri takip etmek bizim görevimizdir, yanlışları eleştirmek de bizim asli görevimizdir. Eğitimde, sağlıkta, sağlıkta, ulaşımda, ekonomide yapılan hizmetler takdire şayandır. Son 2 yıl içerisinde çözüm süreci ile beraber 30-40 yıldır bu ülkenin başına bela olan terörden çok şükür kurtulduk. Artık anneler ağlamıyor, şehit cenazeleri gelmiyor. İnşallah bu çözüm süreci kesin olarak çözüme kavuşur. Bundan dolayı da AK Parti iktidarını takdir ediyoruz” diye ifade etti.

 

Herkesi sandığa davet etti

Başkan Sade, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 3 adayın yarışacağına dikkat çekerek, “Herkesin kucaklayabileceği istişareye açık ülkemizin yakalamış olduğu istikrar noktası var. Bu istikrarın devam etmesi için herkesi oyunu kullanmaya devam davet ediyoruz. İnşallah hayırlı bir seçim olur. Bu sadece Türkiye’nin seçimi değil, şuanda zulüm altında olan İslam Coğrafyası da bu seçimin galibini bekliyor. Çünkü İslam aleminin bizden beklentisi var” şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195