Title of a News Article

Akşener'den flaş açıklama

Akşener'den flaş açıklama
banner206

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kendisini Netanyahu'ya benzetmesini değerlendirdi. Beştepe'deki "Kütüphane Söyleşileri"nde bir grup gençle bir araya geldiği programda konuşan Erdoğan, Akşener için "zavallı" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın bu yaklaşımına Akşener sosyal medya hesabından yanıt verdi. Akşener, "Sayın Erdoğan, Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze'ye gidememektir. Zavallılık, İsrail'e esip gürleyip, Çin'e karşı boyun bükmektir. Zavallılık, siyonist madalyasını boynunda gururla taşımaktır. Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Akşener, partisinin TBMM Grup toplantısında, "Erdoğan’ın İsrail versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve koltuğunu koruyabilmek için sivillerin ve çocukların hayatlarına kast etti" ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu sözlere karşılık "Utanmadan sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır. 40 yıllık siyasi hayatı bunlarla mücadele ede ede geçmiş olan bir Erdoğan’a sen bunu söyleyemezsin, bu senin ne haddinedir ne de sana böyle bir fırsatı kimse vermez" demişti.

Kaynak: yeniçağ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195