Title of a News Article

Aksoy: Urfa'ya hizmet için varım

Aksoy: Urfa'ya hizmet için varım
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İş adamı Nadir Aksoy, AK Parti’nin 13 yıllık başarılı hizmetlerini, demokrasi  ve barış sürecindeki çabalarını takdirle karşıladığı için ve AK Partinin 2023 hedefine  destek vermek için AK Partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili aday adayı Nadir Aksoy, dün Urfastar Gazetesini ziyaret etti. Urfa’nın bölgesinde bir denge unsuru olduğunu ifade eden İş adamı Nadir Aksoy, neden siyasete atıldığını açıkladı.

Yeni Türkiye yolunda, Barış ve kardeşliği hedefleyen  AK Partinin kadrosunda yer almak için Milletvekili aday adayı olduğunu belirten  Nadir Aksoy, hafta sonu yapılacak olan temayül yoklamasına katılacak olan tüm aday adaylarına başarılar diledi. Aksoy  ailesi olarak Ak Parti kurulduğu günden  bu yana Ak Parti’nin içerisinde olmasak da dışarıdan  daima destek verdiklerini ifade eden Nadir Aksoy' Şanlıurfa ve Bozova, Suruç Birecik , Halfeti bölgemizde  siyaset alanında  hizmet ediyoruz.  Rabbim nasip ederse Milletvekili aday adaylığına başvurdum. Siyasi olarak Şanlıurfa ve ülkeme AK Parti çatısı altında hizmet etmek istiyorum.  Bugün itibariyle baktığınız zaman benim çok etkilendiğim bir neden var. 13 yılda baktığınız zaman geçmiş hükümetler de hep ertelenmiş reformlar sümen altı edildi.   Barış süreci olsun, Kürt sorunu olsun, sağlık , Eğitim, Başörtüsü reformu olsun, birçok sorunun hep ertelendi. Ama  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Ak Parti bu sorunlarının hepsini kucağında buldu ve hepsini Allah'a şükür tamamladı.

Başta barış süreci gibi çok hassas bir konuda, değil elini taşın altına, bütün gövdesini ortaya koymaya devam ediyor. Özelikle barış sürecinde final dediğimiz bir döneme giriyoruz. Bu bölge barışı çok istiyor. Bin yıllık kardeşlik bağımızı sürdürmeliyiz. Ben bu dönemde  halkımın yanında olmak istiyorum ve  AK Parti’den siyaset yapmaya karar verdim. Bundan sonra ülkeme ve vatandaşlarıma her anlamda AK Parti çatısı altında hizmet edeceğim. İş alanında olduğu gibi siyasi alanda da Şanlıurfa'lı hemşerilerimin emrinde olacağım. Vatandaşı olmaktan daima onur ve şeref duyduğumuz, uğruna atalarımızın olduğu gibi, bizimde canımızı adadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, Demokrasi mücadelesinde, Üniter yapısının bütünlüğünde, Hukuk’un üstünlüğünde oluşabilecek tüm legal faaliyetlerde etkinliğimiz dâhilinde “katılımcı” olmak bizler için iftihar vesilesi olacaktır' şeklinde konuştu.

 

Nadir Aksoy kimdir?

Ben, Nadir AKSOY  Şanlıurfalıyım. İlk ve Orta öğrenimim Adana’da Ata Kolejini bitirdim. Yüksek eğitimime bir süre KKTC’de Lefke Avrupa Üniversitesinde devam ettim ve halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 2.sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatım devam etmektedir.

Ticaret yaşamımıza erken yaşlarda başlamış olup, Turizm Otel İşletmeciliği, Çiftçilik, İnşaat Sektörü ve Akaryakıt İstasyon İşletmeciliği ile daha da perçinlenmiştir. Halkın entelektüel katmanlarında olduğu gibi, en alt tabakadan tutun; KOBİ, Sanayi, Bürokrasi, Spor ve Siyaset dünyası ile aktif olarak iç içe yetişen bir iş adamı ve Adana Ticaret Odası Turizm Meslek Komitesi Başkan Yardımcılığı görevim adaylık müracaat öncesi ne kadar aktif olarak sürdürdüm..

Siyasette olduğu gibi aktif spor yöneticiliğim söz konusu olup, Şanlıurfa Spor’un profesyonel anlamda 2. Başkan sıfatıyla da kulüp yöneticiliğim oldu. Köken itibarıyla Şanlıurfa Bozova ilçesindenim, memleketimiz ve memleketlimizle diyaloglarımız öteden beri daima sıcak bir şekilde devam etmektedir. Hatta bir süre Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkan Yardımcılığını üstlendim.

3 Kasım 2002 seçimleri öncesi aktif siyasi yaşamımıza girmiş olan Adalet ve Kalkınma Partimizin en etkin üyesi olarak Adana’da İl kurucularından birisi olduğum gibi İl 2. Başkanlığı gibi çokta önemli bir görevim oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN da aralarında bulunduğu AK Partinin Adana’da yapmış olduğu “İlk” Teşkilatlanma ve Danışma Meclisi Toplantılarının yapıldığı organizelere “Öncülük” yaptığım gibi “İşletmeci” olarak üstlendiğim Adana AKSOY Oteli’nin salonunda bu organizeye ikamet olarak açmış bulundum.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 11:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Berrin akdogan
Berrin akdogan - 9 yıl Önce

Sana hersey yakisir urfanin senin gibi bir milletvekiline ihtiyaci var

SIRADAKİ HABER

banner195