Title of a News Article

Akyürek, Ceylanpınar köylerini gezdi

Akyürek, Ceylanpınar köylerini gezdi
banner206
AK parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek 7 Haziran genel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek Viranşehir’deki seçim çalışmalarının ardından Ceylanpınar ilçesine geçti. Ceylanpınar AK Parti ilçe başkanı Ahmet Güntekin ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile görüşen Akyürek, daha sonra çok sayıda partili ile Muratlı ve Düzova köylerine geçti.

Burada birçok mezra ziyareti de gerçekleştiren Akyürek, “Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan hizmetleri AK Parti 12 yıla sığdırdı. Bu sayısız hizmetler devam ediyor. 7 Haziranda elinizi vicdanınıza koyarak sandığa gidin ve öyle oyunuzu kullanın. Bu Ahmet’in, Mehmet’in davası değil. Türkiye’nin, davasıdır, Ortadoğu’nun, Irak’ın, Suriye’nin davasıdır. Ceylanpınar’da yapılan hizmetler belli ve biz sizden 4 yıl daha destek istiyoruz. Sadece hizmet için istiyoruz” dedi.

Akyürek, “AK Kadrolar hiçbir zaman koltuk peşinde koşmadı. Bizde sadece hizmet aşkı var, devletimize, milletimize hizmetkar olma aşkı var” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195