Title of a News Article

Akyürek; “Erdoğan ilk turda seçilir”

 Akyürek; “Erdoğan ilk turda seçilir”
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ilk turu 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu. Seçime az bir süre kaldığını anımsatan Akyürek, “Allah’ın izniyle bu seçimleri de Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanacaktır. Bu seçimlerde Urfa’dan rekor bekliyoruz” dedi.

Vekil Akyürek, Ak Parti iktidarı döneminde devlet ve milletin kucaklaştığına değinerek, “Biz her zaman milletin yanında olduk. Milletten gücünü alan bir iktidar olduk. Milletten aldığı güçle Türkiye’ye çağ atlatan liderimiz 12. Cumhurbaşkanı olmak için aday olmuş ve mitinglerine Milli Mücadele’nin ilk adımının atıldığı Samsun’dan başlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez halkın oyuyla seçilecek olan 12. Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa ve diğer illerde düzenlenen mitinglerle adım adım cumhurbaşkanlığına doğru ilerlemektedir. Milli irade ve milli güç cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin 12. Cumhurbaşkanı yapacaktır” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195