Title of a News Article

Akyürek: İstikrar ve huzur AK Parti’dedir

.

 Akyürek: İstikrar ve huzur AK Parti’dedir
banner206

AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, Türkiye’nin istikrar ve huzurunun AK Parti’de olduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, 1 Kasım’da yapılacak seçimlere iddialı bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Türkiye’nin istikrarının ve huzurunun AK Parti’de olduğunu belirten Akyürek,  AK Parti’nin 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde yeniden tek başına iktidar olabilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

Barışın ve huzurun AK Parti’den geçtiğini vurgulayan Akyürek, “Eğer ülkemizde yeniden barış ve huzurun gelmesi istiyorsak bunun tek bir yolu var; İstikrar ve güçlü bir iktidar. AK Parti’den başka güçlü ve iktidar olacak bir parti yoktur. Bunun için 1 Kasım seçimleri ülkemiz için kader günüdür. Seçimlerde sandık başına giden herkesin elini vicdanına koyarak oyunu kullanmasını istiyoruz. AK Parti’nin yaptığı icraatlar ortada. Eğer son 10 yılda yapılan yatırımlarla çağ atlayan ülkemizin yeniden iyi bir şekilde ilerleyebilmesini sağlamak istiyorsa desteğimizi AK Parti’den yana kullanmalıyız” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195