Title of a News Article

Ali Babacan Urfa'da...

Ali Babacan Urfa'da...
banner206

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eyyübiye İlçe Kongresine katılmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep'te karayolu ile Şanlıurfa'ys geldi. Partililer tarafından kent girişinde yoğun ilgiyle karşılanan Babacan, çok sayıda aracın oluşturduğu konvoy eşliğinde kongrenin yapılacağı salona geldi. 

Kongrede AK Parti iktidarının ilk yıllarında ortak aklın işletildiğini vurgulayan Babacan, o dönemde demokratikleşme yönünde atılan adımlara sahip çıktı. O yılları günümüzle karşılaştıran Babacan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Ortak aklın çalıştırıldığı dönemde ilmek ilmek ördüğümüz demokratikleşme hikayesinin böyle sona ermesine izin vermeyeceğiz. Bu ülke çok büyük başarılara imza attı. Biz o başarıların yerle bir olmasına izin vermeyeceğiz. Sayın Erdoğan hiç kusura bakmasın, demokratik kazanımların eski günlere dönmesine izin vermeyeceğiz. Her fırsatta, ben ve arkadaşlarımın yönetimde olduğu dönemin başarılarıyla övünüyor. Şimdiki iktidarın yaptıklarıyla, o günlerde yapılanlar arasında dağlar kadar fark var. Herkes kendi muhasebesini yapsın. Bizim alnımız açık, başımız dik. Biz bu demokratik gerileme dönemini sona erdireceğiz.

Suriye'ye askeri operasyon yapılcağı ile ilgili yeni operasyon seslerinin geldiğini ifade eden Babacan, Yeni bir operasyonun sesleri geliyor. Yapılacak operasyonları ekonominin bozulmasına mazeret yapmayın. Ekonominin bozulmasının nedeni kötü yönetim? dedi.

Ali Babacan beraberinde partisinin kurmayları ve DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz'le kentin simgesi olan Balıklıgöl'ü gezdi, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2021, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195