Title of a News Article

“Allah razı olsun”

 “Allah razı olsun”
banner206

Milletvekili adaylarına destek vermek için aralıklarla kente gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün Şanlıurfa’dan ayrılıyor.

4 Yıl boyunca Şanlıurfa’da önemli yatırımlara imza atan ve 7 Haziran itibariyle görevi sona erecek olan Bakan Çelik, Urfa’da gerçekleştirdiği büyük projelerle adını tarihine yazdırdı. Urfalılar, yaptığı hizmetlerden dolayı Bakan Çelik’e ‘Allah razı olsun’ dediler.

 

AHMET KEMAL AYHAN

2011 Genel seçimlerinde Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,  seçim öncesinde Urfalılara verdiği ‘4 Yılda 400’ proje sözünü yerine getirerek, meydanlar, çevre yolları, Ceylanpınar tapu sorunu, Suruç Sulama Projesi, Bozova-Halfeti yolu, yeni hastaneler ve Abide Kavşağı Projesi gibi çok büyük yatırımları Urfa’ya kazandırdı. Şanlıurfa’da bulunan Bin 200 köyün 660’ını ziyaret eden Bakan Çelik, köylülerin yaşadığı sorunlara neşter vurmuştu. Şanlıurfa’nın birçok sorununu pratik bir şekilde çözen Bakan Çelik, Urfa’ya büyük hizmetleri olan eski milletvekilleri Necmettin Cevher ve Cenap Gülpınar’ın ardından halkın gönlünde taht kurmayı başardı.

Partisinin ‘üç dönem’ kuralından dolayı 7 Haziran seçimlerinde yeniden aday olmayan ve Pazar günü itibariyle görevi sona erecek olan Bakan Çelik, Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunarak halkın sorunlarını dinledi. Harran, Akçakale ve Bozova muhtarlarının sorunlarını dinleyen ve bir dizi ziyaretlerde de da bulunan Bakan Çelik, Şanlıurfa programını noktalayarak bugün Urfa’dan ayrılacak.

Urfa halkı, Şanlıurfa’nın gelişmesinde büyük emekleri olan Bakan Faruk Çelik’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız. Şanlıurfa’mıza gerçekten büyük katkıları oldu. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisinden Allah razı olsun. Bundan sonra da Bakanımızın Urfa ile irtibatını koparmamasını istiyoruz” dediler.

 

Çelik: Şanlıurfalılara hakkımı helal ediyorum

Şanlıurfalılarla yakın ilgi kuran Bakan Faruk Çelik, “Esnafı geziyorum, her kesimden vatandaşlarla görüşüyoruz, herkes sıkıntısını dile getiriyor. Urfa’ya önemli hizmetler yapmışız halk bunu bilincinde. Türkiye’nin en büyük müzesini gezerken gözlerim yaşardı. Şanlıurfa’ya böyle bir eser bıraktığım için mutluyum. 850 Yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi de Eylül ayında tamamlanacak. İnşallah açılışına geleceğim. Urfalılarla büyük dostluklar kurdum, bu dostlukların devam edeceğini umuyorum Seçimlerden sonra da Urfa’ya gelerek Şanlıurfa’nın güzelliklerini gezip, göreceğim Şanlıurfa’nın sanayileşmesi gerektiğini ifade ediyordum. Allah’a çok şükür 1. Ve 2. Organize bitti, 3. OSB’nin temeli atılıyor, Birecik, Siverek ve Viranşehir’de OSB’lerin temeli atılıyor. Bundan sonraki süreçte Urfa’nın markası olan gıda OSB’sinin mutlaka kurulması gerekiyor. Tekstil fabrikaları bir bir faaliyete geçti. Yakında Urfa’dan Dünyaya ayakkabı ihracatı yapılacak. Eğitim ve sağlık alanında 30 yıl yetecek yatırımlar yaptık. Milletvekili arkadaşlarımla uyum içerisinde çalıştık. Ben hakkımı Urfalılara helal ediyorum. Vatandaşlarımız belediyelerden hizmet bekliyor, bu da zamanla olacak. Önümüzdeki dönemde Şanlıurfa’da asfaltsız ve susuz köy kalmayacak. Şanlıurfalıların da 7 Haziran’da oylarını AK Parti’ye vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

  

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195