Title of a News Article

Altı ilçeye veda etti...

özel haber

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez  parti teşkilatları ve Belediye Başkanları ile veda turlarını sürdürüyor. 4 ocak 2015 günü yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa 5.Olağan kongresi öncesi Başkan adayı olmadığını açıklayan ve bu görevi Av.Zeynel Abidin Beyazgül'e devredecek olan Av.Yusuf Eğilmez, partililerle vedalaşmaya devam ediyor. 
ilk olarak Harran ilçesine gelen Başkan Eğilmez, Harran ilçe Belediyesinde toplanan Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve Belediye meclis üyeleri ile bir süre sohbet ederek helallik diledi.
Yaklaşık 4 yıl boyunca Şanlıurfa'da il Başkanlık görevini başarıyla sürdürdüğünü ifade eden Yusuf Eğilmez,'  İl Başkanlığım döneminde girmiş olduğum tüm seçimlerden hep başarılı olduk. son seçimde oy oranımızı %72'e çıkardık. Bu başarı tüm teşkilatlarımızındır. 30 Mart yerel seçimlerinde 10 Belediye Başkanlığını kazandık. Belediye Başkanı ve partililerimizle güzel dostluklar kurduk, Urfanın dört bir yanına hizmetlerin gelmesinde vesile olduk. 4 Ocak 2015 günü yapılacak olan kongrede görevi Partimizi bilen bir arkadaşımıza bırakacağız, bu arkadaşımızada destek olmanızı rica ediyorum. Ben AK Partiliyim, partimin her zaman emrinde olacağım, siz teşkilatlarımızdan helallik diliyorum'dedi. 

Yusuf Eğilmez'in başarılı bir İl Başkanlığını yaptığına dikkat çeken Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise' Partimizin il Başkanlığını 4 yıl gibi uzun bir süre il Başkanlığını başarıyla yapan Yusuf Eğilmez, partimizin başarısı için gece gündüz demeden çalıştı. her zaman herkese eşit mesafede oldu. Biz belediye Başkanlarına daima çalışmamızı teşvik etti, kendilerini Partimizin daha önemli yerlerinde görmek istiyoruz, bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum' şekilnde konuştu. 

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Yusuf Eğilmez daha sonra, partisinin Akçakale , Suruç, Birecik, Halfeti ve Bozova ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek vedalaştı. Eğilmez'e İl Başkan yardımcıları Cemil Çadak ,Erkan Sözen, ve Zeki Kurt eşlik ettiler.  




Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195