Title of a News Article

Ankara Kuşu Mehmet Ekinci'ye sardı!

Ankara Kuşu Mehmet Ekinci'ye sardı!
banner206
"Eyyübiye Belediye Başkanı değişecek" diyen Ankara Kuşu isimli sosyal medya hesabının FETÖ yandaşları tarafından kullanıldığını iddia eden Gökçek, Mehmet Ekinci için "Ankara Kuşu Mehmet Ekinci'yi değiştiriyor. Çünkü Ankara Kuşu FETÖ hesabı" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek Twitter'da Ak Parti’yle ilgili paylaşımlar yapan Ankara Kuşu adlı hesabın kime ait olduğunu açıkladı.

Sosyal medyada Gökçek-Ankara Kuşu gündemi, twitter hesabından Gökçek için "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olacak" iddiasının ortaya atılmasından itibaren başladı. Gökçek gece boyu attığı tweetlerle Ankara Kuşu adlı hesabını biri kadın iki kişinin yönettiğini iddia ederken erkek yöneticinin Kocaeli'nde ikamet ettiğini, kadın yöneticinin isminin ise bir dağ çiçeğinin adı olduğunu söyledi.

Hesabı yönetenlerin kripto FETÖ'cü olduğunu savunan Gökçek bu iddiasını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile yaptığı paylaşımla kanıtlamak istedi. Gökçek, Ekinci hakkında "Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı değişir" paylaşımında bulunan Ankara Kuşu'na yönelik, "Bu hesap kripto dedik. Herkes kendi ve yakınları ile ilgili bilgileri gönderiyor. Mehmet Ekinci Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı. 15/Temmuz /2016 gecesi dimdik ayakta duran bir kardeşimiz. Ankara Kuşu Mehmet Ekinci'yi değiştiriyor. Çünkü Ankara Kuşu FETÖ hesabı" dedi.

Paylaşım kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı ve yorum aldı.

AJANS URFA 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195