Title of a News Article

Arpacı gençlerden tam destek aldı

Arpacı gençlerden tam destek aldı
banner206
Şanlıurfa MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Arpacı Cumhur İttifakı konulu toplantı düzenledi.
Ve Toplantıda Şanlıurfa Aşiretlerinden Oluşan Gençler, Mehmet ARPACI Etrafında Toplanarak Desteklerini Açıkladılar.


Balıklıgöl Anfi alanında gerçekleştirilen basın açıklamasına katılım yoğundu. Şanlıurfa Merkez Adayı olarak gösterilen Mehmet Arpacı Aday Adaylık sürecinde dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Merkez vatandaşlar tarafından sevilen ve saygı değer insan olarak bilinen Arpacı dün yaptığı basın açıklamasındaki yoğunluk bunu gözler önüne serdi. Basın açıklamasında okunan Mevlidi şerif ve semazen gösterisi ilgi çekti. Muhacirler Dernek Başkanı Resul Korkmaz ve Ülkücü Gençlik'in katıldığı toplantıda açıklama yapan Resul Korkmaz şunları ifade etti; Değerli kardeşimiz Mehmet Arpacı Şanlıurfa halkı tarafından sevilen sayılan bir kardeşimizdir biz bu kardeşimizin Aday Adaylığını kutluyor her zaman yanında olmaya söz veriyoruz dedi.


MHP Şanlıurfa Aday Adayı Mehmet Arpacı ise Cumhur İttifakı açıklamasında şunlara değindi ; Dün Allah yolunda nemrud'un  tahtını devirdik, 11 Nisan günü boynumuza vurulmak istenen işgal kuvvetleri prangalarını Şanlıurfalılar elinin tersi ile attı Milli mücadele ile esaret altında kalmayı kabul etmediler. Ümeti Muhammed tek bayrak altındadır. Ana ve Vatan ikiside bizi bağrında beslemiş ve büyütmüştür analar sadece bugün değil bir ömür boyu kıymet bilinmesi gereken analardır dileğimiz son nefesimize kadar analarımıza hayırlı evlan olmayı nasip eylesin ve bütün Annelerin Anneler günü kutlu olsun. Bilgiginiz üzere 24 Haziran'da Türkiye Cumhuriyeti devleti kaderi bir seçime girmektedir bu kaderi seçim İbrahim ile Nemrudun, Nusa ile Firaunun , İngiliz işğalcileri ile 11 Nisan Çetelerinin seçimidir. Bu seçim Cumhur başkanlığı seçiminin inşaa edilme seçimidir bu mihvalde etrafı ateş çemberine dönen ortaduğunun lideri olan Recep Tayip Erdoğanı ile Liderimiz Devlet Bahçelinin ortak seçim planına bizler her şekilde ve her zaman destek vermekteyiz. dedi.


Konuşmasının ardından semai gösterisi ve mevlüdi şerif ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 23:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇARŞI ESNAFIYIM
ÇARŞI ESNAFIYIM - 6 yıl Önce

Mehmet ARPACI Reisi 20 yıldır Tanırım. Teşkilatın En önemli ismidir . Çizgisini hiç Bozmadı Helal olsun . Vekilliği çoktan Hak ediyor

Ahmet Demir
Ahmet Demir - 6 yıl Önce

Anlatmaya gerek yok..... görüyorsunuz
Mehmet ARPACI gelecek

aslan
aslan - 6 yıl Önce

komikler ...

Serdar çelik
Serdar çelik - 6 yıl Önce

Mehmet arpacı kardeşim bir Bozkurt'tur Şanli Urfa uç beyliğini Hakkı'yla yapmıştır inş millet vekilliğinide Hakkı'yla yapacaktır yolu bahtı açık olsun

Mehmet Yerli
Mehmet Yerli - 6 yıl Önce

Urfamizin butun sorunlarini bilen ve saygin bir ailenin bireyidir. Sehrimize hizmet edecek Mehmet Arpaci dan baskasi olamaz .

SIRADAKİ HABER

banner195