Title of a News Article

Atilla'dan zaferin değerlendirmesi...

.

Atilla'dan zaferin değerlendirmesi...
banner206

AK Parti’nin kesin olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olması, Ceylanpınar ilçesinde coşkuyla kutlandı. 7 Haziran seçimlerinde HDP’nin 1. Çıktığı Ceylanpınar ilçesinde bu kez Ak Parti fark attı. Ak Partinin Ceylanpınar ilçesinde elde ettiği başarı İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla ve teşkilatların payı çok büyük.

AK Parti’nin  1 Kasım seçimlerinin ardından  Ceylanpınar ilçesinde beklentilerin üzerinde oy artışı ile 1. Çıkması teşkilatlar kadar ilçe Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı da memnun etti.

 7 Haziran seçimlerinde  HDP’nin aldığı 18.269 Oy’a karşılık 12.573 oy alan  Ak Parti Ceylanpınar teşkilatı 1 Kasım’da bu rakamı tersine çevirdi. 17.476 oy ile % 49.6’lık orana yükselmeyi başarırken HDP ise 15.662 oyla %44.48’e geriledi.

Ceylanpınar ilçesinde elde edilen başarının ardından Ceylanpınar ilçe esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Menderes Atilla’ Ceylanpınar halkına ne kadar teşekkür etsem azdır, Ben ilçenin belediye Başkanı olarak herkesime hizmetlerimizi sürdüreceğiz’dedi.

1 Kasım’ın  tarihi bir gün olduğunu ifade eden  Atilla’ milli iradenin tecelli ettiği günü tarihe yazdık.1 Kasım seçim sonuçları tüm milletimize, ülkemize hayırlı olsun. Bu tarihi günde istikrara sahip çıkan, 13 yılda kazandıklarına sahip çıkan yüce Milletimize,  şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimin galibi tüm Ceylanpınarlılar ve Milletimizdir. Bu seçimin galibi  Türkiye’dir. Kazanan demokrasidir, kazanan kardeşliktir, kazanan huzurdur. İlçe Başkanımız Ahmet Güntekin ve ekibine Sandık başına giden ve görev alan arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum. Bize oy versin ya da vermesin, oyunu kullanan, ülkemizin bu kritik döneminde oylarıyla iradesini ortaya koyan milletimize ve değerli hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195