Title of a News Article

Atilla, 'evet' turunda

.

Atilla, 'evet' turunda
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin'le birlikte Evet turlarına devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Başkan Atilla, burada SKM Başkanı Hidayet Dik'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Atilla, burada yaptığı açıklamada referandum çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "İlçe Başkanımızla beraber Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ettik. Çalışmaları hakkında bilgi aldık. Gayretlerinden dolayı SKM Başkanı Hidayet Dik ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 16 Nisan Referandumu hem ilçemizde hem de ülkemizde Evetle taçlanacak. Ülkemize hayırlı uğurlu olacak. Biz de referandum gününe kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin de, Seçim Koordinasyon Merkezinde çalışan ekibe gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Belediye Başkanımızla birlikte Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ettik. SKM Başkanı Hidayet Dik ve ekibini kutluyoruz. SKM başkanımız 10 yıldır bu işi yapıyor. Bu anlamda tecrübeli bir ekiple çalışıyoruz. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

SKM ziyaretinin ardından esnaf turlarına devam eden Başkan Atilla, çarşı esnafından referandum için evet oyu istedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195