Title of a News Article

Atilla: Kararı halk verir

Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla, "31 Martta başaracağız, bizi bu duruma koyanlara, bizlere zulmedenlere, kararı Ankara değil halk verir, diyeceğiz. Bunu herkese göstereceğiz." dedi.

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala Demokrat Partiye katılımlar ve destek ziyaretleri sürüyor. Ceylanpınar kırsal mahallelerinden Büyükyenice (Dalya) sakinlerinden İsmail Özdemir ve akrabaları da seçimlerde Menderes Atilla'ya destek olma kararı aldı. Aynı gün içerisinde Saadet Partisi Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan da Menderes Atilla'yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HEP BERABER BAŞARACAĞIZ

Menderes Atilla, Ceylanpınar gibi Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın da cezalandırıldığını belirterek, "Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan da mazlumlar kervanına katılanlardan. O da geçmişte bağımsız denilebilecek bir partiden seçimlere girip AK Partiye karşı belediye başkanlığını kazanmış bir arkadaşımız. Akçakale'de de epeyi hizmetler yaptı. Onu da ödüllendirmeleri gerekirken onu da bizim gibi cezalandırdılar. Allah'ın izniyle hep beraber  başaracağız. Benim için Ceylanpınar ne kadar önemliyse Akçakale de o kadar önemlidir, Akçakale ne kadar önemliyse Harran'da o kadar önemlidir. Allah Abdulhakim Ayhan kardeşime yardım etsin. İnşallah 31 Mart gecesi zafer kardeşimin olacak." diye konuştu.

BÜYÜKYENİCE BEL KEMİĞİMİZ OLACAK

Katılımlarından dolayı Büyükyenice (Dalya) Mahallemizden İsmail Özdemir ve akrabalarına da teşekkür eden Atilla, "Bu büyük desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu seçimde Büyükyenice (Dalya) Mahallemiz tüm güçleriyle büyük bir oranla bizim yanımızdalar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bu seçimde Büyükyenice bizim bel kemiğimizi oluşturacak. Siyasi hayatımız boyunca Büyükyenice de alamadığımız oyu bu seçimde olacağız ve 31 Mart zaferinin altında Büyükyenice'nin mührü olacaktır." şeklinde konuştu.

KARARI HALK VERİR, BUNU HERKES GÖRECEK

31 Mart yerel seçimlerinde Ceylanpınar, Akçakale ve Harran ilçelerinin Türkiye siyasetini değiştireceğini beliren Atilla, "Allah her zaman mazlumun yanındadır. Ceylanpınar'da dik durdu, Akçakale'de dik durdu, Harran'da dik durdu. Bizler dik duracağız ve inşallah 31 Martta başaracağız, bizi bu duruma koyanlara, bizlere zulmedenlere, kararı Ankara değil halk verir, diyeceğiz. Bunu herkese göstereceğiz. Bundan sonra Şanlıurfa ve hatta Türkiye siyasetinde değişim yapacağız. Kararları halk verir. Bunu herkes öğrenecek. " ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195