Title of a News Article

Aydınlık, Fatma Şahin'e ateş püskürdü

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesini sahiplenen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sert tepki göstererek, “Şanlıurfa’nın değil ilçesine sahip çıkmak sınırına yaklaşmak bile haddinize düşmez. Kendinize gelin artık” dedi.

Aydınlık, Fatma Şahin'e ateş püskürdü
banner206

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, turizm açısından Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesini sürekli olarak sahiplenmesi Şanlıurfa kamuoyunda büyük tepkilere neden oluyor. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık da, tarihi taş evleri ve doğal güzellikleriyle Güneydoğu'nun saklı cenneti olarak da adlandırılan Halfeti ilçesine sahip çıkan Fatma Şahin’e tepki gösterenler arasında yer aldı.

“ŞANLIANTEP yapılınca mı konuşacaksınız?”

Şanlıurfa’nın değerlerine sahip çıkmayan yetkililere de tepki gösteren Milletvekili Aydınlık, “ŞANLIURFA tabelası indirilip ŞANLIANTEP yapılınca’mı konuşacaksınız?

Sayın hemşerilerim dünden bu yana yapılan bu saygısızlığa Şanlıurfa Milletvekillerinin, Büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanlarının, STK, idari ve mülki amirlerinden bir tepkinin olup olmayacağını bekledim ama görüyorum ki yine bizden başka kimse yok. Bu kadar mı aciz olunur, memleketimizin değerlerine sahip çıkılırken susmak da neyin nesi ne yapmaya çalışıyorsunuz?” dedi.

“Sabrımızı ölçmeye mi çalışıyorsunuz?”

Aydınlık, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’e seslenerek, şunları kaydetti;

“Yapmış olduğunuz ufak hamlelerle sabrımızı ölçmeye mi çalışıyorsunuz?

Bence bir daha düşünün çünkü Şanlıurfa’nın değil ilçesine sahip çıkmak sınırına yaklaşmak bile haddinize düşmez. Kendinize gelin artık.

Şanlıurfa Halfeti ilçemize, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin teknesini koymak, bizi tahrik etmek ve nabız yoklamaktan başka bir şey değildir. Şanlıurfa’nın en önemli değeri Balıklıgöl’ün de Gaziantep’in bir ilçesinde isminin verilmesi de akıl tutulmasıdır ve kendinizce inanmanız gerçekten hayret verici bir durumdur.

Siz sizin olan değerlere sahip çıkın ve uğraşın bence, Şanlıurfa’nın değerlerine sahip çıkmaya çalışmaktan vazgeçin artık.

Göbeklitepe, Balıklıgöl, Halfeti ve Birecik yüzyıllardır Şanlıurfa’nın en önemli değerleridir ve Şanlıurfa’nın değerleri olarak da kalacaktır her daim.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlı urfalı
Şanlı urfalı - 5 yıl Önce

Helal olsun sana sayın Vekilim, sen olmazsan urfalı akp milletvekilleri ve belediye başkanları ayakta uyuyorlar. Helal olsun sana sahip çık urfamıza

Memleket sever
Memleket sever - 5 yıl Önce

Çok fazla sürmez herseyini kaybeder çünkü değerlerine sahip cikmayan memleketin vatandaşları olduktan sonra daha çok kaybeder.
Belediye,STK ve halk olarak milliyetçilik yok.

Memleket sever
Memleket sever - 5 yıl Önce

Buyuksehir belediye aç gözünü değerlerin elinden gidiyor uyuma

genc_beyin
genc_beyin - 5 yıl Önce

Aziz bey çırpınıyorsunuz bu memleket için ama boşuna. Memleket sanki başkalarına satılmış gibi görünüyor. Fatma hanım istediğini alıp geri kalanını suriyelilere verecek gibi sanki. Urfa ondan sonra herhalde Şanlıantep ve Şanlışam gibi bölünür. Yetkililer de ses çıkarmıyor çünkü Fatma hanım kızabilir.

Mustafa Zeki Sezer
Mustafa Zeki Sezer - 5 yıl Önce

Degerli Vekilim, kirvem...Urfa için bir değersiniz. Yaptıklarınızı ve söylediklerinizi yürekten destekliyor ve alkışlıyorum. Yüreğinize ve emeğinize sağlık...

Boyraz doganogullari
Boyraz doganogullari - 5 yıl Önce

Fistigimiza havaalanimizi yediz baktiz sahip siz simdide kazalarimizi yeceksiniz kahramanlığı marasyedi gaziligi antepyedi şanlı lik unvanı bize kaldı yeter kendinize gelin

SIRADAKİ HABER

banner195