Title of a News Article

Aydınlık iddialı konuştu

Aydınlık iddialı konuştu
banner206
CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık, bundan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik hazırlık yapacaklarını belirtti.

M. SAİD AYHAN
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan olağanüstü il kongresinde CHP’nin yeniden İl Başkanlığı koltuğuna oturan Aziz Aydınlık, yeni yönetiminin görev dağılımını bugün yapacak. Aydınlık, görev dağılımının ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çalışmalarının startını vereceklerini belirtti. Aydınlık ayrıca, Pazar günü yapılan seçimlerde kendisine verilen destekten dolayı delegelere de teşekkür etti.

Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğunu anımsatan Aydınlık, “Bundan sonra

cumhurbaşkanlığı seçimlerine kendimizi hazırlayacağız ve çalışmalarımıza başlayacağız. CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık,, “Bugüne kadar Urfalıların emrinde olan Cumhuriyet Halk Partisi, bundan sonra da aynı şiarla hareket edecektir. Urfa için elimizden ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız” dedi.

Aydınlık, çiftçilerin DEDAŞ ile yaşadığı sıkıntılardan dolayı Siverek, Viranşehir ve Hilvan ilçelerinde gerçekleştirdiği protestolara da değinerek, “Elektrik kesintileriyle ilgili, desteklemelerle ilgili vatandaşlarımız çok sıkıntı çekiyor.  Biz ileriki günlerde elektrikle ilgili Ankara’dan bir heyet getirerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konuyla ilgili elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye ifade etti.

 

“Bu işin takipçisi olacağız”

Şanlıurfa’nın sahipsiz olmadığını dile getiren CHP İl Başkanı Aydınlık, “11 tane Milletvekili, 1 Bakanımız var onlar sahip çıkmıyorsa, ana muhalefet partisi olarak biz bu işin takipçisi olacağız. Sonuna kadar da bu işin üstüne gideceğiz, ne gerekiyorsa da parti olarak genel merkez düzeyinde ve Şanlıurfa İl Başkanlığı düzeyinde yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bize düşen her görevi yapmaya hazırız ve çiftçimizin yanındayız, halkımızın yanındayız, Urfalının yanındayız onların sorunlarının sonuna kadar takipçisi olacağız. Allah onu bize nasip ederse her zaman için hemşerilerimiz bilsinler ki; Ana muhalefet partisi vardır. Ana muhalefetin il başkanı vardır, ana muhalefetin üst düzeyde, genel merkezde her şeye sahip çıkacak, her şeye destek olacak bu imkânlarımızda vardır hemşerilerimiz bunu bilsinler” şeklinde konuştu.

Aydınlık ayrıca, Pazar günü yapılan seçimlerde kendisine verilen destekten dolayı delegelere de teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 10:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 10 yıl Önce

başkanım inşallah chp'yi hak ettiği yere getirirsiniz. size güveniyoruz

Ayfer
Ayfer - 10 yıl Önce

Başarılı olacağına yürekten inaniyorum.

Babe
Babe - 10 yıl Önce

Bu arkadasin kardesi Hilvan'da tarihi fark yedi CHP yine mi il baskani yapti. İste basarisizligin fotografi budur.

SIRADAKİ HABER

banner195