Title of a News Article

Aygün: Halkıma hizmet etmeye adayım

.

 Aygün: Halkıma hizmet etmeye adayım
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Aygün, halka ve ülkemize hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Aygün, yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde kendisine milletvekili aday sıralamasında yer verilmesi halinde AK Parti teşkilatlarının ve halkın güvenine layık olacak çalışmaları hakkıyla yapmak istediğini söyledi.

AK Parti’nin son 13 yıldır Türkiye’yi şaha kaldırarak tarihimizin en şanlı sayfalarından birini yazdığını belirten Aygün, “Bugün yaşanan bu zor günler de yine AK Parti ile aşılacaktır. Ülke olarak büyük düşüncelerin, büyük hedeflerin ve büyük hayallerin peşindeyiz. Bu büyük hedeflerin gerçekleşmesi esnasında kalkınan ve bölgede cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Şanlıurfa’nın hak ettiği hizmeti almaya devam edebilmesi için çaba göstermek zorundayız” dedi.

Bin-i Muhammed Aşiretinin önde gelen isimlerinden olan Av. Mustafa Aygün, yıllardır AK Parti’nin başarısı için dışarıdan destek verdiğini de vurgulayan Aygün, “AK Parti’nin yeniden 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidara gelebilmesi için elimden gelen gayreti göstereceğim. Eğer listede yer alır ve TBMM’ye gitmeye hak kazanırsam başta  Harran ve Akçakale olmak üzere tüm Şanlıurfa’ya hizmet edebilmek için var gücümle çalışacağım” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195