Title of a News Article

Ayhan: AKP'nin uykularını kaçıyor

 Ayhan: AKP'nin uykularını kaçıyor
banner206

HDP Urfa Milletvekili adaylarından İbrahim Ayhan Haliliye ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederken, Rasim Çakmak Hilvan ilçesinde çalışmalarına devam etti. Ayhan, yaptığı açıklamada, “Yeni yaşam projesiyle HDP,  AKP'nin uykularını kaçırıyor" dedi.

HDP Urfa Milletvekili adayı İbrahim Ayhan seçim çalışmaları kapsamında Haliliye ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti. İbrahim Ayhan ilk olarak Yukarı Komak köyünde büyük bir ilgiyle karşılandı. "Yeni yaşam projesiyle HDP,  AKP'nin uykularını kaçırıyor" diyen Ayhan " Bu sefer kuyruğundan yakaladık 7 haziranda öyle bir ders vereceğiz ki bunlara halkın gücünü görecekler. Artık söyleyecekleri hiç bir şey yok.  Bir tek projeleri yok. Bunu yapacağız bunu edeceğiz diyemiyorlar. Varsa yoksa HDP şöyle yapacak böyle yapacak.  Sen ne yapacaksın sen onu söyle. Söyleyemezler çünkü 13 yıldır iktidardalar ve bir şey yaptıkları yok. " şeklinde konuştu.

Köylülerde özellikle elektrik sorunu nedeniyle AKP politikalarından baktıklarını onlara büyük bir ders vereceklerini çözümün adresi olarak ta HDP'yi gördüklerini ve oylarını HDP'ye vereceklerini söylediler.

Ayhan çalışmalarına daha sonra Yukarı İçkara, Aşağı İçkara,Yukarı Koymat, Ağveran, Kengerli,Yenice,Edene,Gülpınar,Aşağı Başmakçı, Taşlıca, Nalçığan, Keremli, Çamlıdere,Polatlı ve Xerebreşk Köylerinde devam etti. Köyler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Ayhan yurttaşlardan AKP'nin diktatörlüğe yürüyen saltanatına son vermek için destek istedi. AKP'ye ilişkin şikayetlerini dile getiren bir çok yurttaş 7 Haziran seçimlerinde HDP'ye tam destek sözü verdi.

 

Halkın adayları, halk için meclise gidecek

Urfa il merkezi, bağlı ilçe ve köylerde yoğun bir çalışma temposu yürüten bir başka HDP Milletvekili Adayı Rasim Çakmak ise bugün Hilvan ilçesinde yurttaşlarla bir araya geldi. HDP İlçe Örgütü tarafından hazırlanan çalışma planı kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden Çakmak,  yurttaşlarla yaptığı sohbette Çakmak  “ Her şey  halkın elinde 7 haziran günü halk kendini gösterecektir. Bizler Milletvekili adayları olarak halkı temsil etmek için, tam demokrasi, özgürlük ve kardeşlik için adayız"  dedi. Çakmak çalışmalarına aile ziyaretleriyle devam ediyor .

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
zank
zank - 9 yıl Önce

13 yıldır bu uyku kaciyo;)) ama bi turlu kazanamiyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner195