Title of a News Article

Ayhan kararını verdi!

.

Ayhan kararını verdi!
banner206

AK Parti'nin aday göstermediği Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, seçimlerde başka bir partiden aday olacak. Ayhan, hangi partiden aday olacağını salı günü düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacak.

AK Parti, 31 Mart seçimleri için Akçakale Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Yalçınkaya'yı aday gösterdi. AK Parti'nin aday göstermediği Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan da, bunun üzerine başka bir partiden yarışa katılacağının mesajını verdi.

Ayhan, Urfastar'a yaptığı açıklamada, "Ben 31 Mart seçimlerinde adayım. Akçakale'de potansiyelim belli. Hizmet ettiğim kitle yeniden aday olmamı istiyor. Muhtarlar, kanaat öndeleri ile görüşmelerim oldu. Siyasete mola vermeyeceğim. Kaldığım yerden devam edeceğim. Salı günü düzenleyeceğim basın toplantısında, hangi partiden aday olacağımı kamuoyuna açıklayacağım" dedi.

Bu arada 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Akçakale Belediye Başkanlığını kazanan Abdulhakim Ayhan, daha sonra AK Parti'ye katılmıştı. 2014 yerel seçimlerinde de AK Parti'den Akçakale Belediye Başkan Adayı olan Ayhan, seçimde zaferle ayrılan isim olmuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 16:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
kenne mıhe
kenne mıhe - 5 yıl Önce

bakın yazıyorum
akçakale ayhan
c.pınar atillla
merkez cevheri
bunlar saadet çatısı altında girip kazanacak
kenne dedi dersiniz

SIRADAKİ HABER

banner195