Title of a News Article

Bağlı; 12-0 sloganıyla yola çıktık

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayları bugün havayoluyla Şanlıurfa’ya gelerek seçim startını resmen verdiler.

İlk olarak GAP Arena kapalı spor salonuna geçen adaylar burada tanıtım mitinginin ardından esnaf ziyaretine çıktılar. Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, burada Akparti  İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Akparti kadın kolları başkanı Eda Çakmaklı  ve partililerle bir süre görüştükten sonra teşkilat olarak Karaköprü’deki esnafları ziyaret ettiler. Esnaflara ve yoldan geçen vatandaşlara tek tek çiçek dağıtan Prof. Dr. Bağlı, 12-0 sloganıyla başladıklarını belirtti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Bağlı; “Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını, demokrasimiz açısından önemli bir seçimin arifesinde bulunmaktayız. İnşallah Türkiye demokrasisi halkın iradesinin yönetime yansımasının kazanımıyla sonuçlanacaktır.” Dedi.

Prof. Dr. Bağlı; “Açıkçası ben Şanlıurfalı hemşerilerimizin bu kadar uzun süreden beri bize hasret olduklarını görerek, bizi büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını müşade ettim. İnsanlar balkonlardan büyük bir sevinç gösterisi içindeler, bu onların kendi iradesine sahip çıkan partiye ilgiyi gösteriyor. Tabi ki ilgi esas olarak bizim partimizin Türkiye için yaptığı icraatlarıdır. Bizde bu icraatlara layık olacak birer aktör olmaya gayret edeceğiz. Biz Urfa’da kesinlikle 12-0 sloganıyla başladık ve bu hedefimizde de hiçbir sapma yoktur.

Çünkü hemşerilerimizin onlara nasıl büyük hizmetler ettiklerimizi ve kadirşinas olduklarını biliyorum, esnafımızın ilgisi çok iyi insanlarımızın sevgisi gerçekten bizi mutlu ediyor, memnun ediyor. Bizlere onları her zaman her vesile ile ziyaret etmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195