Title of a News Article

Bağlı, basınla buluştu

 Bağlı, basınla buluştu
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı MKYK Üyesi, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, basın toplantısı düzenleyerek, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı MKYK Üyesi, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Cevahir Konuk Evi’nde düzenlediği toplantıda, yaptığı konuşmada, Dertlerin, sıkıntıların giderilmesi için en doğru yolun siyaset olduğunu belirterek, “Tabi ki siyasi rekabet ortamında herkes daha iyi olduğuna inandığı bir projeyi paylaşıyor insanlarla. Daha iyi olmasına gerektiğine inandığı için bir takım düşünceleri ortaya koyuyor. Bizde Urfa’da insanlarımızın sahip olduğu sorunları ve Urfa ile ilgili sorunları nasıl çözeriz, nasıl tartışabiliriz ve bunlarla ilgili toplumun hangi tür projeksiyonları var bunlar üzerinde konuşma yapmak istedim. Siyasette var olan sorunların çözülme sürecinde birlikte olması gerektiğini düşünüyorum. Yani tek bir birleşenle karar verilmemesi gerekiyor. Memleketimizin sahip olduğu potansiyele uygun bir gelişim yakaladığını söylememiz ne yazık ki mümkün değil” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz hafta sonu Şanlıurfa’da düzenlediği mitinge de değinen Bağlı, “Başbakanımızın Urfa mitingi gerçekten çok heyecanlı bir miting oldu. Mitingde söylenenlerin de altını çizmek gerekiyor” diye ifade etti.

HDP’nin baraj sorunuyla ilgili de konuşan Bağlı, “Bu bir demokratik yarıştır. Her parti seçimde en fazla oyu kendisinin almasını ister. Ben de bir AK Partili olarak en çok oyu bizim partimizin almasını istiyorum ve bunun için yoğun çaba harcıyoruz” şeklinde konuştu.  

Toplantı daha sonra Bağlı’nın, basın mensuplarının sorularını yanıtlaması ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195