Title of a News Article

Bağlı, “Bu seçim cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak“

Bağlı, “Bu seçim cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak“
banner206
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak tarihi Dabakhane camisinde Cuma namazını kılan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı ardından aşağı çarşı esnafını ziyaret ederek destek istedi. Daha sonra Haşimiye meydanına geçen Prof. Dr. Bağlı, burada Urfa’nın meşhur ciğer kebabından yedi. Japon turistlerinde ilgi gösterdiği Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, burada turistlerle bir süre sohbet etti. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 2015 genel seçimlerinin cumhuriyet tarihindeki en önemli seçim olduğunu söyledi.

Bağlı; “2015 genel seçimleri inşallah Türkiye demokrasisi halkın iradesinin yönetime yansımasının kazanımıyla sonuçlanacaktır. Ak Parti iktidar olduğundan bu yana Türkiye’de önemli icraatlara imza atmış bir partidir.  Bizde bu icraatlara layık olacak birer aktör olmaya gayret edeceğiz. Esnafın içerisinde onları ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz, inşallah bir Şanlıurfalı olarak bizde milletvekili olup Şanlıurfa ve Şanlıurfa halkının sorunları için ter dökeceğiz.” Diye konuştu.






Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195