Title of a News Article

Bağlı gezmedik yer bırakmadı

Bağlı gezmedik yer bırakmadı
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, seçim çalışmaları kapsamında Bozova’da gezilmedik mahalle bırakmadı

Seçim startının verildiği ilk günden bugüne kadar gerek kent merkezinde gerekse kırsal alanda çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Bozova’nın kırsal alanlarındaki birçok mahallesini ziyaret ederek gelen talepleri değerlendirdi.

Ziyaretleri kapsamında Bozova Cıbır Mahallesini ziyaret eden Prof. Dr. Bağlı, burada mahalle muhtarı Aziz Benzer ve Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar sürdürülen ziyaretlerden dolayı muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen olumlu tepkiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Bağlı, Bozovalılara hizmet için geldiklerinin altını çizdi.

AK Parti’nin getirmiş olduğu hizmetleri ve AK Parti’yle Türkiye’deki gelişimi her defasında yineleyen Bağlı, Bozova’nın birçok alanda refah içerisinde kalkınacağını vurguladı.

Cıbır mahallesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bağlı, AK Parti’nin üretmiş olduğu hizmetlerden Bozova’nın da daha çok faydalanabilmesi için ellerinden gelen bütün özveriyi sergileyeceklerinin altını çizdi.

 “Gittiğimiz her yerde gerek muhtarlarımız gerekse vatandaşlarımız bizleri çok büyük bir ilgi ile karşılamaktadırlar. Bu vatandaşlarımız hizmetlerin en iyisine layık olduğundan hiçbir kuşkumuz bulunmamaktadır. STK temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız hizmet beklemektedir. AK Parti olarak temel idaamız ise hizmet götürmektir. İnşallah bu imkânları götürmek için elimizden gelen bütün özveriyi sergileyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195