Title of a News Article

Bağlı, Halfetili’lerle bir araya geldi

 Bağlı, Halfetili’lerle bir araya geldi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Halfetili vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Halfetili vatandaşları ve kurum amirlerini ziyaret ederek taleplerini iletmelerini istedi.

İlk Olarak Halfeti Hükümet konağı esnafını tek tek ziyaret eden Prof. Dr Mazhar Bağlı, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Esnafın taleplerini tek tek not eden Bağlı, vatandaşlardan ve esnaftan gelen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Esnaf ziyaretinin ardından Hükümet Konağı’na geçerek bütün kurum Amirlerini ve çalışanlarını ziyaret etti.

Halfeti’nin geleceğini birlikte inşa etmeye davet eden Bağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan Görme engelli Turan Yıldırım ile bir süre sohbet ederek, Ulaştırma ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın görme engelliler için yapmış olduğu cep telefonunu inceledi.

Burada bir süre görme engelli Turan Yıldırım ile sohbet eden Bağlı, AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Engelli Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcısı olduğunu belirterek AK Parti Hükümetinin Engelli vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirtti.

Kurum ziyaretleri kapsamında Halfeti Halk Eğitim Merkezi’nin Kadın Kültür merkezi usta Kadın öğrencilerinin yapmış olduğu eserleri inceleyen Prof.Dr. Bağlı, Kadınların aile ekonomisine katkıda bulunmasını takdirle karşılayarak, kadın öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195