Title of a News Article

Bağlı, seçim startını verdi

Bağlı, seçim startını verdi
banner206

 Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Mazhar Bağlı, seçim çalışmalarına Ankara Şanlıurfalılar Derneğini (ŞANDER) ziyaret ederek başladı.

ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve üyeleri bu ziyaretten dolayı, Bağlı’nın hem pozitif enerji hem de ince düşüncesi sebebiyle gurbette yalnız olmama hissini verdiği için duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu, Ankara da Şanlıurfa’mızı layıkıyla temsil etme gayretinde olan sivil toplum kuruluşu olduklarını vurgulayarak Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Ankara da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı tarafından hatırlanarak Dernek Merkezinde ziyaretlerinin kendilerini bahtiyar kıldığını belirtti.

Başkan Nimetoğlu, Bağlı’nın Milletvekili Adaylığından dolayı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi ve AK Parti MKYK üyesi, yıllardır akademisyen olarak çalışan doğruluğu, dürüstlüğü, çalışkanlığı ile bilinen  vicdanlı biri olarak Şanlıurfa siyasetine hareket kazandırarak bir lokomotif görevi yapacağı düşüncesinde olduğunu paylaşarak seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı yaptığı konuşmalarında, siyasi hayatımızda sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yeri olduğunu belirtti. Ayrıca yaklaşan seçimin hem Şanlıurfa’mız hem de Ülkemiz için önem arz ettiğini, Partisinin bu seçimden zaferle ayrılacağını ve ŞANDER’i Ankara da yalnız bırakmayacağını vurguladı.

Bağlı, bunun yanında dar kıt kaynaklarla ŞANDER’in yaptığı faaliyetlerden dolayı mutlu olduğunu, Dernek merkezinin küçük ve sıcak ortamından pozitif olarak etkilendiğini ancak, en kısa zamanda Dernek Merkezinin Şanlıurfamıza yakışacak daha geniş bir mekana taşınması için gerekli girişimlerde bulunacağı sözünü vermiştir.

ŞANDER olarak ziyaretlerinden dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya teşekkür eder, her zaman yanında olacağımızı belirtir çalışma ve özel hayatında başarılar diler saygılar sunarız.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195