Title of a News Article

Bağlı, teşekkür etti

.

Bağlı, teşekkür etti
banner206
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mehmet Selim Bağlı dün yapılan temayül yoklaması sonrası bir açıklama yaparak "En güçlü kadroları, en güçlü teşkilatlar kurar.Temayül yoklamasında görev alan, oy kullanarak demokrasimize katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim."dedi.

AK Parti Şanlıurfa  İl Başkanlığı 27.Dönem Genel Seçimi için aday adayı temayül yoklamasını yaptı. AK   Parti Şanlıurfa  Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Selim Bağlı temayül yoklamasının bayram havasında geçtiğini belirterek, “Değerli dava arkadaşlarımın teveccühü için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dün gerçekleştirilen temayül yoklaması için partililer sabahın erken saatlerinde alanı doldururken, 294 aday adayı için parti teşkilatları partili mshalle temsilcileri oy kullandı. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Bağlı, temayül yoklamasının milletvekili aday adaylarını belirlemeye yönelik yol gösterici olduğunu vurgulatarak “Demokrasinin en güzel örneklerinden bir olan temayüllerimiz, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştiriyor. Çıktığımız bu kutlu yolda, aday adaylarımızla omuz omuza, kardeşçe bayram havasında bir temayül gerçekleştirdik Temayül yoklamamız ” dedi.

 Temayül yoklamasında büyük emek harcayan il Başkanı vekili Bahattin Yıldız ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Selim Bağlı “Değerli teşkilat mensuplarımıza bu anlamlı günde destekleri ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum

24 Haziran seçimleri çok önemli Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini ilk defa bir arada yapacağız ve 16 Nisan referandumunda alınan kararlar hayata geçecek. Darbelerle kurulmak istenen anayasal düzenin yerine, milletin hakimiyeti başlayacak. Yüce Rabbim’in izniyle seçimden alnımızın akıyla çıkacak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195