Title of a News Article

Bağlı’dan çarpıcı açıklama!

Bağlı’dan çarpıcı açıklama!
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında bugün ki ikinci durakları Birecik ilçesi oldu.

Milletvekili adayları Birecik ilçesinde belediye başkanı Faruk Pınarbaşı, Ak Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve partililer tarafından karşılandılar. Milletvekili adayları İskele caddesinde bulunan seçim bürosunun önüne geldiler. Adaylar adına ilk olarak Hamide Sürücü, Ahmet Eşref Fakıbaba, Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati birer konuşma yaptılar.

Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarında Türkiye’nin bölgesinde en etkili ülke olduğunu belirterek şöyle konuştu; “Birecik bu coğrafyanın en önemli merkezlerinden birisidir, Selahattin Eyyubi’nin oğlunun kabri buradadır. Birecik Ulu Camisi bin 71’den önce yapılmıştır bir yerdir. Birecik kalesi buranın en önemli merkezlerinden birisidir. Birecik yetiştirdiği güzide insanlarla, sanatçılarla Urfa’nın adını bütün dünyaya duyurmuş en önemli merkezlerden birisidir. Müslüm Gürses’in, Nuri Sesigüzel’in en çok Urfa’yla ilgili adı gündeme gelen 2 sanatçı buralıdır ve buranın adını bütün Türkiye’ye duyurmuşlardır.

Birecik gerçekten bizim farklılıkları bir arada yaşamakla ilgili yaptığımız çalışmalara en önemli merkezlerden birisidir. Bütün Kürt’ler, Türkler ve Birecikliler emin ve rahat eldedirler bundan sonra çünkü biz hiç kimsenin sahip olduğu etnik yapısı, inancı üzerinde ayrım yapan bir parti değiliz. Ak Parti herkesin hukukunu savunarak onların daha iyi bir ülkede daha iyi bir memlekette yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu ülke ve bu ülkenin güzel insanları en iyi hizmetleri almayı hak ediyorlar ve alıyorlar. Bundan sonra da daha iyisini alacaklarından şüpheleri olmasın, biz güçlü bir partiyiz, sorunları biliyoruz ve bunları çözmekle ilgili hiçbir bilgi eksikliğimiz yok, hiçbir kadro eksikliğimiz yok, hiçbir destek eksikliğimiz yok, hepinizin bize ne kadar destek verdiğini çok iyi biliyorum ve bu desteğe layık olacağız.” Diye konuştu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ise, “Türkiye son 13 yılda Ak Partinin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çağ atladığını ifade ederek, Türkiye’de özgürlük, demokrasi, alanında çok büyük yatırımlar oldu. Bunu kıskananlar var, kıskanan partiler Urfa’da sıfır çekeceklerdir. Ak Parti seçimi Urfa’da 12-0 kazanacaktır.” Dedi. Bu arada Ak milletvekili adaylarına milletvekili ve önümüzdeki dönemde aday olmayan Abdülkerim Gök'ün yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195