Title of a News Article

Bakan Kirişçi Urfa sokaklarına inecek

Bakan Kirişçi Urfa sokaklarına inecek
banner206

'Şehir Buluşmaları' adı altında bir dizi temaslarda bulunmak üzere bu sabah Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Nevali Oteli'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kirişçi burada yaptığı konuşmasında esnaf ve vatandaşlarla buluşmak üzere Urfa sokaklarına ineceğini belirtti.

2023 yılı seçimleri öncesi sahaya indiklerini yaptığı konuşmasında belirten Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'ye buradaki toplantısında; AK Parti Milletvekilleri, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan, Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, Halil Özşavlı, İbrahim Halil Fırat, Ziver Özdemir, Ali Şahin, Ebubekir Bal, Oya Eronat, Derya Bakbak, Yakup Taş, Mehmet Erdoğan, Müslüm Yüksel, Abdullah Nejat Koçer, Şeyhmuz Dinçel, Cengiz Demirkaya, Rizgin Birlik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK üyesi Vildan Polat ve AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı eşlik etti. Toplantıya Milletvekilleri Ahmet Fakıbaba ve Kasım Gülpınar'ın katılmadığı öğrenildi. 

Basın mensuplarının ilçe belediye başkanları, STK temsilcisi, partililer toplantıya katılım sağladı.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Şanlıurfa bölgenin simgesi haline gelmiş kadim bir şehir ve bu şehir aynı zamanda bizim kendi alanımızla ilgili de Türkiye'de özellikle pamukta, kırmızı mercimekte, kırmızı biberde Türkiye Şampiyonu, Buğdayda Türkiye birincisi tarım şehri. Bu şehirde 2023 doğru şehir buluşmaları adı altında AK Parti genel merkezimizin koordinesinde bir etkinlik icra edeceğiz. Öncelikle geldiğiniz andan itibaren, bizlerden yakın ilgisini esirgemeyen kadim, kültür şehrinin insanlarına saygılarımı sunuyorum.  İnşallah bugün, basın toplantımızın ardından partimizde görev yapmış ama aktif görev almış bütün kardeşlerimizle yine bir etkinliğimiz olacak. Akabinde vatandaşlarımızla buluşacağız.  Esnaf ziyaretlerimiz olacak. Şanlıurfamızın cadde ve sokaklarında, yürüyor geziniyor olacağız. Ve daha sonra Tarım ve Orman Bakanlığı olarak İnşallah 23. Gerçekleştireceğimiz sektör paydaşlarıyla buluşma etkinliğimizi icra edeceğiz. Bunların hepsi çok çok önemli. Özellikle 2023'e doğru ilerlerken bunun ne kadar önemli olduğunu daha önceki etkinliklerimizde de açık açık gördük. Değerli kardeşlerim, konuşmanın en başında şöyle bir 21 yıllık geçmişi olan bir AK Parti'yi ve o geçmişin öncesinde Türkiye fotoğrafını sizlere hatırlatmakta yarar olduğunu düşünüyorum."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2022, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195