Title of a News Article

Bakan Soylu'dan seçimle ilgili flaş talimat...

.

Bakan Soylu'dan seçimle ilgili flaş talimat...
banner206
 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölgedeki valilere seçim güvenliği konusunda talimatlar vererek, “Allah muhafaza bir trafo tartışması, elektrik kesintisi tartışması başlamamalıdır, tedbir alınmalıdır” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin’de özel bir otelde 'Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Bakan Soylu'nun yanı sıra, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Diyarbakır, Tunceli, Elazığ, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Bitlis, Muş ve Bingöl valileri, emniyet müdürleri ve jandarma komutanları da hazır bulundu. Toplantıda seçim güvenliği hakkında alınan önlemleri anlatan Soylu,

yeni bir trafo tartışmasının yaşanmaması için valilerden bütün önlemlerin alınmasını isteyerek, şunları ifade etti;

"Mevcut güvenlik kameralarının sağlıklı çalışmasına, sandık torbalarının olduğu depolarının aydınlatılmasına ilişkin tedbirler alınacaktır. 16 Nisan'da hiçbir tartışma olmadı. Ama Allah muhafaza bir trafo tartışması, elektrik kesintisi tartışması başlamamalıdır, tedbir alınmalıdır. Yukarıdan aşağı aydınlatma ve tüm kameralar kontrol edeceğimiz hususlardan bir tanesidir. Seçim herhangi bir aksiliğin telafi edilemeyeceği bir hadisedir. Biz merkezden YSK ile sürekli irtibatta bulanacağız ve gelen bütün bilgileri teker teker size aktaracağız. Gerek seçim kanunu, gerekse YSK'nın ortaya koyduğu talimatların tamamı arkadaşlarımız tarafından gerek valiliklerimiz gerek güvenlik birimlerimiz tarafından takip edilmelidir."

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195