Title of a News Article

Başbakan Ceylanpınar'a geliyor

Başbakan Ceylanpınar'a geliyor
banner206
 Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Abdulkerim Gök bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ceylanpınar’a geldi ve Başbakan Erdoğan’ın Ceylanpınar’a geleceği müjdesini verdi.
Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Abdulkerim Gök, Ceylanpınar’da Ak Parti İlçe binasında partililer ile bir araya geldi. Gök, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok kısa bir süre sonra Ceylanpınar’a geleceğinin müjdesini vererek,  sözlerine başladı.
Milletvekili Abdulkerim Gök ‘’ Biz 30 Martta azim, inanç ve samimiyet ile seçimi kazandık. Ceylanpınar huzuru, sevgiyi, kardeşliği ve barışı istedi. Ceylanpınar kendisine yakışan bir seçim sonucuyla adresi belirledi. Biz parti olarak seçimden kaynaklı gerginliklere bir sünger çekip, yapacağımız hizmetlere odaklandık ‘’ ifadelerinde bulundu.

Göçerlerin sorununu çözeceğiz
Gök ’’ Ceylanpınar’daki projeleri bir bir gerçekleştireceğiz. Yüz yıllık göçer sorunu, tarihte öyle bir sorun yok. Ama biz çözeceğiz dedik ve önümüzdeki birkaç yıl içerisinde göçerler diye bir sorun olmayacak. Meydanlarda ne söylediysek, ne söz verdiysek bunların hepsini hayata geçireceğiz ‘’ dedi.

Ak Partili Bakanlar Ceylanpınar’a çıkarma yapacak
Vekil Gök, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İç İşleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim Sanayi ve Tekoloji Bakanı Fikri Işık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun  Ceylanpınarlılar ile kucaklaşmaya geleceğini söyledi.

Ceylanpınar Belediyesi borçlu durumda
Ak Parti iktidarıyla tanışmalıyız diyen Vekil Gök ‘’ Doğup büyüdüğüm bu ilçenin Ak Parti ile tanışmasını istedim hep. Caddelerimizi deterjan ile yıkayacak donanımlı cihazlar geliyor. Şu an Ceylanpınar Belediyesi borçlu durumda, önümüzdeki günlerde bu halkımızla paylaşacağız. TİGEM’den alacağımız arazilerin hesabını yapmaya başladık. Ceylanpınar kabuğunu kırdı ve biz ilçede bize oy veren veya vermeyen herkesin belediye başkanı, ilçe başkanı, milletvekili, bakanı ve başbakanıyız ‘’ dedi.

Biz Ceylanpınarlı’nın yanındayız
Suriye sınırındaki patlamalara değinen Gök ‘’ Hani ilçe sahipsiz gelen yok diyorlardı ya, işte buraya hemen gelmemiz onlara bir cevaptır. Eğer Ceylanpınar’da bir gerginlik ve korku hakimse, biz partili olarak orada olmalıyız dedik ve geldik ‘’  diye konuştu. (Ceylanpınar Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195