Title of a News Article

Başbakan Urfa'ya geliyor

.

Başbakan Urfa'ya geliyor
banner206
 Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, il binasında basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 22 Ekim 2015 Perşembe günü, ilimize geleceğini ve aynı gün Topçu Meydanında saat 16:00’da düzenlenecek olan mitingde Şanlıurfalı hemşehrilerimize hitap edeceğini söyledi. Başkan Beyazgül, Şanlıurfalı hemşehrilerimizi Topçu Meydanında düzenlenecek olan mitinge davet ettiğini belirtti.

Başbakanımızın gelişiyle ilgili parti olarak hazırlıklara başladıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “İnşaallah Perşembe günü Şanlıurfa’mız yine şanına yakışır bir karşılama töreni ile Başbakanımızı kucaklayacaktır. Ben sizler aracılığıyla bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimi, Perşembe günü yapılacak olan mitinge davet ediyorum. Malumunuz; 1 Kasım’da ülkemizi yakından ilgilendiren, çocuklarımızın, gençlerimizin yarınlara umutla bakabilmesi adına bir seçim süreci yaşayacağız. Barışın, huzurun ve kardeşliğin hakim olduğu bu topraklarda son zamanlarda yaşanan üzücü olaylar sonrası 1 Kasım seçimleri, kardeşlik ve kenetlenme seçimi olacaktır. Bizler; Peygamberler diyarı Şanlıurfa’mızda huzurun ve barışın kalıcı olabilmesi adına var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. İl Başkanlığımızdaki arkadaşlarımız, Kadın kollarındaki arkadaşlarımız ve Gençlik Kollarındaki kardeşlerimizle birlikte bütün teşkilat üyeleri ile gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bakanımız ve Milletvekili adayımız Faruk Çelik ve diğer Milletvekili adaylarımızla koordineli bir çalışma yürüterek bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu insanlarımıza anlatmaya çalıştıklarını belirten Başkan Beyazgül, “Şanlıurfalı hemşehrilerimizin 1 Kasım seçimlerinde bizlere gösterecekleri teveccüh, 1 Kasım sonrasında istikrarın da getirisiyle birlikte Şanlıurfalılara hizmet olarak, yatırım olarak geri dönecektir. Kardeşliğin, huzurun, refahın yıllardır hüküm sürdüğü bu topraklarda Şanlıurfalı hemşehrilerimiz bunu bozmaya çalışanlara müsaade etmeyecektir” diyerek Perşembe günü saat 14:00’te Topçu Meydanında Başbakan Davutoğlu’nun katılacağı mitinge beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195